Pozdrav Seb
Naime htio bih da uradim par stvari :
Prvo me interesuje koliko bi me izaslo zamjena balans stange , materijal + ruke , itd (ako moze cijena u eurima ) .
Dalje imam par pitanja koja nisu bas vezana za kvarove , ali su tehnicke prirode . (nadam se da ces mi oprostit na offtopicu

Htio sam da uradim chipiranje svoje alfe , pa me interesuje tvoj prijedlog u procentima dobitka (ako postoji) , cijena i sve ostalo .
Dalje htio sad da zamjenim postojece 15" felge , sa 17" . Naravno to vodi samo po sebi i ugradjivanje novih amortizera i opruga ? Ili pak ne ? Nisam bas expert

U vezi toga me interesuje tvoj savjet za model felge , koji bi pasao za moje auto . Interesujeme ukratko , ukoliko posjedujes takve ,kolika bi bila cijena :
Felge +opruge +amortizeri + ugradnja ..... (opet u eurima )
I jos jedna stvar , ako ja uzmem ovdje remus , dali bi ti mogao to sve fino posloziti , i opet (procjena ) koliko bi me to sve kostalo . Ako imas ti takvih modela auspuha , tim bolje
Uglavnom to su stvari koje bi htio da uradim , s obzirom da zivim u Grazu , volio bih da se uspijemo dogovoriti da se to odradi sve u jednom cugu . Oko detalja , mozemo se cuti preko pp-a ili pak tek mogu telefonski kontaktirati , sve zavisi od cinjenice da li se ti bavis ovim gore navedenim stvarima ili ne

A da , auto je AR 147 1,6 16v TS (105ks ), trenutno imam 15" org alfine
Hvala mnogo
ps: sry jos jednom na malom offtopicu . Mozda sam trebao postati u tunning temu , ali vidim da je ovo tvoj kutak (a htio sam licno tvoje misljenje ) , hvala jos jednom