Bokić!
Prije nego je upgrejdan forum, postvio sam pitanje koje je otprilike išlo ovako (i nisam vidio odgovor, počela je preinaka foruma i post je nestao...):
Uglavnom, radi se o Alfi 156 2,4 JTD, 103 kW 2002. god,

oko 116000 km kod preuzimanja kupljena prije oko tjedan i pol u Bertolu, besprijekorno dotjerana, ali ima neku manu da nešto pod lijevim prednjim dijelom škripi na grabi i kod kočenja, uglavnom proizvodi neke čudne zvukove, opisao bi ih kao da se nešto rasklimalo...
ovo me dotjeralo do toga da se zapitam, odem do poznanika nabrzinu da ga dignemo, i spojili ga mi na examiner, kadli ono, sve ok, samo EGR i signal spojke javljaju povremenu grešku, a
mjerač protoka zraka ne radi... zablokiran na 700 mg/ciklusu i ne mrda.

:
No dobro, digli ga mi i ispod sam imao što vidjeti: varen karter i razderan štitnik motora...
Zanima me je li to potencijalno opasno, mislim znamm da su to niski auti, ali to ne smije biti tako! Ovo je sad moj auto...

))
Prevalio sam oko 2500 km u ovih par dana, mogu kucnuti u svoj predivnidrveni volan

da nema problema neke gadnije prirode, ali problem mi je što želim da moja beba radi savršeno, a nisam ni siguran kojeg efekta ima mjerač protoka, pošto nemam sa čime usporediti. (moja prva alfica)
Ugl. zanima me Seb, jel možemo to kod tebe pogledati i koliko bi me koštao popravak otprilike...
Sorry kaj gnjavim, ali moja alfica mora biti non plus ultra!