0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Na 147 85kw JTD 2002., imam sve u jednom (display): Audio, navigaciju, telefon na dodatnu karticu... I to lijepo zasvijetli AR amblemom kad ubaciš ključ u bravu, misli par sekundi pa se pokrene.I onda ti negdje dođeš i ugasiš auto, a ostaviš muziku..... :-), a ona za 20 min. rikne.E, gdje je ono manual, uzmem to, kad ono, ne kužim talijanski a skužio sam da ima neki mod di se to gasi za 20 min. i da se to može isključiti.Samo gdje, pomagajte ako znate, uštedjet ćete mi vremena i .I ako slučajno znate što stisnuti da se radio ne pali automatski umetanjem ključa, nego da ga (radio ili cijeli sklop) palim po želji, jer board comp i tako imam na središnjoj uri.I najveći popizditis, ujutro ja kulturno umećem CD, kad ono zabrejka. Nemožeš ga ugasit, nevolim gasit motor odma nakon hladnog starta, no ni vađenje ključa ga nije ugasilo ili resetiralo, tek nakon sat vremena muke (vožnje u tišini gdje sam gledao samo ritmičko blicanja AR grba) stao sam na kavu, ugasio auto i nakon 10 min. sve je bilo ugašeno i onda se pokrenulo kako treba. ad ga ti znaj.Pomoć, gdje se to gasi i kako ga urazumiti?
bok Seb. Mene zanima da li je moguće ugradit zračni jastuk za vozača u alfu 146 ako ga auto do sad nije imao.
zahvaljujem javno na brzini vidimo se kad sredim papire
Hvala na odgovoru!još jedno pitanje: da li si ugrađivao tempomat u 147 maranello?kupio sam ručicu tempomata preko ebay-a, pa bi došao do tebe da vidiš koliko treba instalacije povući...
Pozdrav Seba. Molim te za jedan savjet. Naime ima 156 2.0 114kw i planiram da ugradim LPG sistem, pa te molim ako ti nije tesko da mi kazes dali plin valja stavljati na alfu, ima li kakve stete po masinu i elektroniku. Hvala
bok Seb iamam pitanjce!! Pali mi se COD kljuca i nemrem nekad upaliti auto.... Kad da napravim??
probaj sa drugim ključem ...ak je isto vjerojatno je code centrala pa-pa no treba još 100% dijagnosticirat
valja ali se nesmije se dugo vozit pod punim gasom na plin...u normalnim uvjetima vožnje nema štetnih posljedica na ništa...kod mene BRC plin diretktno sequencionalno ubrizgavanje sa rezervarom umjesto rez gume 9500 kn na akciji trenutno
Bok Seb. Moja 159tka se čuno ponaša zadnjih par dana. Imam osjećaj da ne vuče baš onako kako bi trebala, a i brojke koje izbacuje za potrošnju su nebulozne. Na obilaznici, vožnja 130 u VI pokazuje potrošnju 12l/100km, a dok sam kružio po parkingu pred zgradom i 32l/100km. Otkazao sam odlazak na more jer mi se nije činilo pametno ići na put sa takvim autom. Imali ikakve šanse da me ugurate u raspored sutra da se pogleda što je s autom? Inače, auto ima 20000 km. Hvala
Imal sam stari kljuc i to mi se pocelo dogadjati... Rekli si mi u servisu da kupim novi i kupil sam ga i sad mi se to opet pocelo dogadjati i sa novilm kljucem
mozes li malo precizirat to "dugo vozit pod punim gasom na plin"...podrazumijeva li to i cca 2,5h na 5000 o/min :
sutra sam do 11h u radioni tak da možemo nešto škicnut oko 8.30h
pretpostavljam da je code centrala
ak je?? Koliko novcica??
Pozz Seb...Koliko bi koštao prednji desni lajtung od kočnica za 145/6?
kad pumpam gas onda upali.jel bi pomoglo kad bi ugradio nepovratni ventil između filtera i rezervoara?mislim da mi se gorivo povuče natrag u rez. kad mi auto stoji.tnx.
bok.jel mogu ugraditi nepovratni ventil između visokotlačne pumpe i filtera goriva tj. oče to imati svoju funkciju ili to moram napraviti između filtera goriva i rezervara?hvala na odgovoru. :