10-09-2024, 19:32:56

Autor Tema: Alfa 156 SW 2.4 jtd 20V 2004.god.  (Posjeta: 6423 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

AA-lfa

• Gost
  • Trade Count: (0)
Alfa 156 SW 2.4 jtd 20V 2004.god.
« Odgovori #90 u: 29-09-2016, 19:14:12 »
Ma nema problema, iako mislim da ste ga već vidjeli i kod charlee-a...

Iako mi se čini da i nisam baš dobrodošao tako da...
Svi su dobrodosli, koliko znam. ;) to ti je tak, s nekim si pases - s nekim ne, ali uzivo je to druga prica. Uvijek. :D a kad dodjes s ovim, da vidis kak ce se prica okrenut hihi.

Nismo bili s njom na nijednom HR susretu jer smo isli u Madjarsku i na Transfagarasan (Rumunjska). Ja i dalje tiho patim za traktorom...pa se nadam da se vidimo
« Zadnja izmjena: 29-09-2016, 19:15:37 od AA-lfa »

Offline Marko11

• Trade Count: (+2)
  • Sa stažom
  • Spol: Muški
  • PUG 508
    • Sisak
Odg: Alfa 156 SW 2.4 jtd 20V 2004.god.
« Odgovori #91 u: 01-10-2016, 00:09:20 »
Moram se i ja ukljuciti...
Vozim Alfe 13 godina, voziti cu ih dok god se bude imalo sto za kupiti od modela te marke. Isto toliko sam na forumu, po broju postova vise citam nego sto pisem, razlog vrlo jednostavan, ako nesto ne znam ili nemam sto pametno za napisati onda ni ne pisem i ne pametujem, uglavnom ne prode dan da ne otvorim forum i ne procitam ono sto me zanima i tako svih 13 godina.
Na logu foruma stoji: DOBRO DOSLI U PRVI HRVATSKI KLUB LJUBITELJA ALFA ROMEA, a u zadnje vrijeme ljubitelji su ocigledno rijetki. Ovoliko pljuvanja po Alfi, rusenja cijene svemu sto se prodaje, raspredanja o nekvaliteti, o pucanjama glava, raspadanjima zamajaca, getriba, turbina, motora, ovjesa, hrdi limova, podova, o masovnim kvarovima na Alfi kao marci se ne moze naci ni na jednom drugom auto forumu, pa cak ni na forumima ljubitelja drugih marki. U zadnjih godinu u podforumu "Alfe u oglasnicima"ne sjecam se da temeljem fotografija "ljubitelji" nisu pronasli 2-3 000 eura potrebnih ulaganja u svakoj. Onda se cudimo sto golf, gol ko' pistolj, iz 2000. vrijedi vise nego Alfa u full-u iz 2004. Ja osobno da ne vozim Alfu, da me interesira neki model te marke, vjerojatno bi istrazivajuci po netu zavrsio na ovom forumu i nakon 10 min citanja opazanja "ljubitelja" Alfe bi si momentalno izbio ideju o kupovini iz glave.
@ Panticus- auto je prekrasan, kupio si ga za koliko si ga kupio, svojim novcima, ne forumskim, prodaj ga za koliko hoces, na kraju svi bi ovdje trebali biti sretni da ga prodas za maximalan iznos  :alfisti:

Offline Alfa166DA

• Starosjedioc
    • Daruvar
« Odgovori #92 u: 01-10-2016, 08:03:58 »
To je sve zavist, da je taj motor toliko los nebi stajao 6 mjeseci kod mene u garazi i cekao da ga netko kupi, a dok sam u isto vrijeme za 16v prodao i uljnu pumpu, pa i radilicu, doduse imao sam jednu koja je kupljena sa puknutom glavom ali isto tako sam imao srece da sam vani nasao nekoliko 156 20v TI vani i uvezao ih pa sam ih vozio a jedna je zavrsila kod rodbine, neki su na slikama vidjeli hrdjav pod i cuda, ali nitko nije spominjao da se evo i u sadasnje vrijemebtakvo nesto vani skoro pa i ne moze naci, mogu reci samo da je motor zestok,  mozda i prezestok za tu sasiju, puno ljepse se cozinu 166 a to je potpuno drugaciji auto, to nitko ne spominje, ovjes je sica za cca 1000 kn imas sve novo, spominju injektore koji su isti kao na 16 v, pa i klipovi, klipnjace, zamajac i kvacilo je drugacije i malo skuplje ali ni to nije nuklearna fizika kao ni poluosovine, in spida da takav auto ne vrijedi nista, mislim da se dobro sjecate crvene 164 3,0 Q negdje iz Splita, Sinja, nju su dusobriznici isto popljuvali a auto je bomba, u biti ispada da svaka Alfa vrijedi 2000-2500 e max po tim pricama uzas zivi,,

- a ti kolega stavi oglas nafrlji cijenu a nekto ce se javiti, boli te ona stvar za pogane jezike
098 871 798

Offline Vasko

• Moderator
  • Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 FL 1.9 JTDm 8V
    • Pula
« Odgovori #93 u: 01-10-2016, 08:39:54 »
Raspravu neću komentirati osim da me razočarala. Vidio sam temu o 156, u prvih par postova par slikica na kojima izgleda genijalno i onda vidim: gle 5 stranica odličnog štiva...  hm da...

Dakle, ono što sam htio komentirati nakon prva dva posta staviti ću ovdje.

Auto jako lijepo izgleda, pofotkan je još bolje. Sviđaju mi se detalji od xenona, preko lijepo implementiranih novih znakova do podloga brzinomjera. Kakve su to podloge? Neke spešl ili ih ja samo nisam zamjećivao kod drugih?

I još jedna stvar, kako meni auto izgleda jako uredno, smatram da jaako želi nešto ovakvo: http://www.ebay.com/itm/Alfa-Romeo-147-156-166-GT-Steering-Wheel-Control-Push-Touch-Control-Pad-Buttons-/222234528405?hash=item33be35ca95:g:UhkAAOSwxg5XxZwd

Offline maXonja

• Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • 159 SW 2.0 JTDm | GTV 3.0 V6 | Spider 2.0 TS
« Odgovori #94 u: 01-10-2016, 10:32:21 »
To ti je ono, svi bi vozili 2.4 20V, svima je napet, svidja im se zvuk, ali nitko nema muda kupiti ga pa se onda uzima 1.9 8V/16V i krecu price kako je nacipani 1.9 kao 2.4 itd. tj. izbija ljubomora i zavist  :D

Offline SS

• Trade Count: (+14)
  • Ovisnik o alfistima
  • AR 156 SW 2.4 JTDm 20V
    • Zagreb
« Odgovori #95 u: 01-10-2016, 10:48:07 »
To ti je ono, svi bi vozili 2.4 20V, svima je napet, svidja im se zvuk, ali nitko nema muda kupiti ga pa se onda uzima 1.9 8V/16V i krecu price kako je nacipani 1.9 kao 2.4 itd. tj. izbija ljubomora i zavist  :D

Baš  :D
Nakon prve ide druga...

Offline skuky156

• Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • Alfa 159 1.9JTDm 16v 110kw,
    • Slunj
« Odgovori #96 u: 01-10-2016, 11:42:58 »
Pustite priče. Dajte dečku da predstavi auto kako treba. Uhvatili se oglasa kao da je auto vlasništvo foruma pa je cijena prevelika/premala... Nitko nikad vidio auto a zna sve o njemu. Ja sam se jednom zajebao što sam išao provjerit kakav je jedan auto i na riječ poznanika vjerovao kakvo je stanje i to prenio na forum,potom ostao popljuvan jer auto nije takav... NIKAD VIŠE.... Sjednite ljudi u auto,autobus što li već,pogledajte auto uživo pa kupujte,komentirajte i uostalom imajte pravo komentirat ga. Na firumu je ostalo možda trećina ljudi kojima je stalo do alfe kao auta i branda,trećinu boli k....za nju i stvaraju konflikte a trećina se je prijavila na forum da se informiraju oko kupovine ili da prodaju što imaju.... Dajem.  :respect:  Ovoj prvoj trećini. Pravim alfistima... Panticus,auto ti je preheben,odlično izgleda a vjerujem da tako i ide. Sorry zbog  :off  ali činjenica je da neki misle kako se može manipulirat drugima i posrati tuđe a svoje uzdizat u nebesa. Iskreno,izgleda da je bolje ne otvarati teme o autima jer očito seljaštvo nema granica...   a sad,tko se našao u tekstu a tko ne,nek se ne uvrijedi ali u zadnje 2-3 godine je to otišlo predaleko...
Over and out...   
:ar:  
http://alfisti.hr/forum/index.php?topic=69963.0
EX:http://alfisti.hr/forum/index.php?topic=56880.0

Offline Dom

• Pripravnik
  • **
  • 156 2.0 JTS 05'
    • Novi Zagreb
« Odgovori #97 u: 01-10-2016, 13:41:32 »
Pustite priče. Dajte dečku da predstavi auto kako treba. Uhvatili se oglasa kao da je auto vlasništvo foruma pa je cijena prevelika/premala... Nitko nikad vidio auto a zna sve o njemu. Ja sam se jednom zajebao što sam išao provjerit kakav je jedan auto i na riječ poznanika vjerovao kakvo je stanje i to prenio na forum,potom ostao popljuvan jer auto nije takav... NIKAD VIŠE.... Sjednite ljudi u auto,autobus što li već,pogledajte auto uživo pa kupujte,komentirajte i uostalom imajte pravo komentirat ga. Na firumu je ostalo možda trećina ljudi kojima je stalo do alfe kao auta i branda,trećinu boli k....za nju i stvaraju konflikte a trećina se je prijavila na forum da se informiraju oko kupovine ili da prodaju što imaju.... Dajem.  :respect:  Ovoj prvoj trećini. Pravim alfistima... Panticus,auto ti je preheben,odlično izgleda a vjerujem da tako i ide. Sorry zbog  :off  ali činjenica je da neki misle kako se može manipulirat drugima i posrati tuđe a svoje uzdizat u nebesa. Iskreno,izgleda da je bolje ne otvarati teme o autima jer očito seljaštvo nema granica...   a sad,tko se našao u tekstu a tko ne,nek se ne uvrijedi ali u zadnje 2-3 godine je to otišlo predaleko...
Over and out...   

:good post
Do sad sam samo pratio temu iz magle, ne komentirao ništa, no skuky 156  :ok:  :pivo:

Offline Matej156

• Pripravnik
  • **
  • Alfa Romeo 159 1.9 JTS & 156 1.9 JTD
    • Ivanovci Đakovački, Hrvatska
« Odgovori #98 u: 01-10-2016, 14:09:14 »
Over and out...
:respect:

Sent from my HTC One using Tapatalk

Offline SALE-82

• Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
    • Mainz (DE)
« Odgovori #99 u: 01-10-2016, 16:18:48 »
Moram se i ja ukljuciti...
Vozim Alfe 13 godina, voziti cu ih dok god se bude imalo sto za kupiti od modela te marke. Isto toliko sam na forumu, po broju postova vise citam nego sto pisem, razlog vrlo jednostavan, ako nesto ne znam ili nemam sto pametno za napisati onda ni ne pisem i ne pametujem, uglavnom ne prode dan da ne otvorim forum i ne procitam ono sto me zanima i tako svih 13 godina.
Na logu foruma stoji: DOBRO DOSLI U PRVI HRVATSKI KLUB LJUBITELJA ALFA ROMEA, a u zadnje vrijeme ljubitelji su ocigledno rijetki. Ovoliko pljuvanja po Alfi, rusenja cijene svemu sto se prodaje, raspredanja o nekvaliteti, o pucanjama glava, raspadanjima zamajaca, getriba, turbina, motora, ovjesa, hrdi limova, podova, o masovnim kvarovima na Alfi kao marci se ne moze naci ni na jednom drugom auto forumu, pa cak ni na forumima ljubitelja drugih marki. U zadnjih godinu u podforumu "Alfe u oglasnicima"ne sjecam se da temeljem fotografija "ljubitelji" nisu pronasli 2-3 000 eura potrebnih ulaganja u svakoj. Onda se cudimo sto golf, gol ko' pistolj, iz 2000. vrijedi vise nego Alfa u full-u iz 2004. Ja osobno da ne vozim Alfu, da me interesira neki model te marke, vjerojatno bi istrazivajuci po netu zavrsio na ovom forumu i nakon 10 min citanja opazanja "ljubitelja" Alfe bi si momentalno izbio ideju o kupovini iz glave.
@ Panticus- auto je prekrasan, kupio si ga za koliko si ga kupio, svojim novcima, ne forumskim, prodaj ga za koliko hoces, na kraju svi bi ovdje trebali biti sretni da ga prodas za maximalan iznos  :alfisti:

:ok:

Potpisujem od riječi do riječi

Nije važno što se priča već tko priča i valjalo bi da moderatori pobrišu višak postova i da se tema nastavi sa kao na početku sa ovim prekrasnim autom.
Meni kad krene u životu, toliko se zalaufa, da krene bez mene.

Offline noiser

• Ovisnik o alfistima
  • Bezalfist
    • Kaštela i di posal odvede
« Odgovori #100 u: 01-10-2016, 20:12:44 »
"Želim da ti kažem nešto, ljubomoro
Da ne praviš od mene kretena, ljubomoro..."  :hap:
Briga te za "seoske" priče. Auto izgleda bombon. Vrati ga u oglas i još povečaj cijenu, bar 500 eura više od prijašnje  :ok:
"Alfa males buys BMW, Alfa's are for nice people"

Offline otrov

• Sa stažom
  • 159 1.9jtdm 8v Grigio Titanio
    • Drežnik Grad
« Odgovori #101 u: 02-10-2016, 04:08:12 »
To sam i ja rekao vec prije! Smatram se alfistom i svoju sam alfu platio prije godinu 4000€ i u nju ukrkao para, i sad gledam oglase za 4, ni jedna nije ko moja, a s obzirom kako tvoja izgleda i da joj se zna neka povijest pa ja je ne bih dao ispod samo iz principa sto lik trazi 4000€ za golu sa zadnjim podizačima na palentu

iz svemira

Audentes deus ipse iuvat

Offline L0n4c

• Na probi
  • *
  • 156 2.4 20V
    • Kutina
« Odgovori #102 u: 14-12-2016, 13:59:00 »
Jel ovaj stroj jos ziv?  :D , vidim da ima DA table pa me zanima od kuda je gazda? Mozda da odemo na kaficu neku pa da paci oko kakvo je ovo moje zlo i malo ga testne  :smijeh

Offline Panticus

• Učim polako
    • Daruvar
« Odgovori #103 u: 15-12-2016, 19:41:03 »
Strojćek prodan još krajem 10-tog mjeseca...  :mah:

Offline L0n4c

• Na probi
  • *
  • 156 2.4 20V
    • Kutina
« Odgovori #104 u: 15-12-2016, 21:20:27 »
za kolko ako nije tajna_ :mah:

Offline chakija

• Ovisnik o alfistima
  • AR 159 SW 2.4 JTDm
    • Bjelovar/Zaprešić
« Odgovori #105 u: 15-12-2016, 21:29:06 »
nikad bolji auto nebus vise imo   :Hihi:
"There is absolutely no reason for anyone to own a Peugeot!"

"Ja po kočnici, kočnica ne radi... Ja po ručnoj, ručna ne radi... Ja u birtiju, birtija radi!!"

Offline SS

• Trade Count: (+14)
  • Ovisnik o alfistima
  • AR 156 SW 2.4 JTDm 20V
    • Zagreb
« Odgovori #106 u: 16-12-2016, 12:51:34 »
Strojćek prodan još krajem 10-tog mjeseca...  :mah:

Prodan ?! Već?  :o000:
Nakon prve ide druga...