Ma ovo je smiješno koliko su me dežurni dušebrižnici foruma napali, mislim da sve to nema više smisla, obrišite topic i sve što se pisalo i riješeno, nemojte se zamarati glupostima kad već ja moram....
Na više foruma sam aktivan i moderator, ali ovakve gluposti nisam nigdje još doživio...sramota...
A ovo što piše temi Alfe u oglasima: kaj se tice ovog danas me zval frend koji ju ce prodal carliju. On je bil 4 vlasnik. Dizne je trebalo mijenjati . Motor je 2x pukla glava.... bil je lupan napred..... pitanje kaj je od tog sveg napravljeno na autu. Zvalo ga je da pita za auto veli ovaj da je kupljen od dugogodisnjeg vlasnika hahah i da je 2. Vlasnik zapravo.... svasta je napricano bilo.. heh
Ako je to sve sve istina onda je i mene charlee smuljao, ali ajde bar je popravio te stvari na autu tako da nema problema sa diznama i glavom.... ali nije mi jasno ovo zašto onda LAŽE i govori da sam mu ja rekao da sam ja drugi vlasnik kad o tome nismo ni pričali nikada ...i svašta je napričano bilo????
Tako da sumnjam i u ove stvari ispred gore, očito netko hoće dobro popljuvati i auto i mene pa nek mu bude ako ga to veseli...