...čestitke...i nek te služi...
Hvala i još jednom sam sad propustio priliku za pokupit šalice.... :hehe: :
A bio sam u zagrebu,ali sam se sjetio tek oko podne pa mi nije vrijedilo te zvati kad ih nemaš uz sebe...
Crvena, krasna unutrasnjost (samo da nije ona bež)....Alfa mmmmm!!!
Sretno sa novom Alficom.
Hvala...Gledao sam da ima crni kokpit i tamna sjedala. Možda u budućnosti padnu neka TI kožna,no zasad ću se zadovoljiti i ovima. Crvena je ispala slučajno,no bilo je gledanja i crne i sive,no koje god sam pogledao bile su groblje doslovce. Sjedala prednja popucanih tkanina,volan od uporabe promjenio boju(a pisalo 130000km)tako isto sa papučicama i mjenjačem. Ova ima kilometara ali ne daje nikakve naznake umora,još ima već riješeno blokiran EGR i uklonjen DPF te softverski ugašen... Nisam gubio vrijeme na pregledavanja limarije previše. Kolega ju je pregledao izvana i rekao da je ok lim,nije bilo nekih karambola,bitno mi je bilo oko motora da je donekle ok. Bila je kod seba na pregledu i dao mi je zeleno svijetlo ako sam za kupovinu. Jedina stvar koju mi je seb napomenuo da zna na tren pasti napon punjenja akumulatora,ali to ću riješit odmah uz veliki servis ako se ispostavi da je do alternatora ili tak nešto. No ja u ovih par dana korištenja nisam ništa primjetio da se akumulator nedovoljno puni i sl. Sve radi i sve šljaka. Nadam se da će tako i ostati....i da će se upućene želje ispuniti...