0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Opa odlična je
Vise slika.....
zašto je takav auto stajao 3 godine 3 mjeseca i 14 dana?
konacno Lijepo ti rekao covjek, klemu dolje : Felge, pa sve pitas a ono glavno ne... Bile su jedne telefonke 17" treba vidjeti jesu li jos aktualne.. :
:hehe:Sve pocupati van i onda nebude problema
Jučer sam zvao čovjeka za info. i kaže mi da je upravo prodana.Odmah sam znao gdje je završila. Sretno
Zaboravih napomenuit, veliko HVALA Patriku - koji mi je bio glavni savjetnik za 916 tematiku i samnom išao pogledati auto.
Zaboravih napomenuit, veliko HVALA Patriku
Da, alarm ide ...tko je tolika budala da krade alfe... :hehe:A ti si taj Riješili papirologiju, sjeli popiti nešta, izbrojali novce i čekamo šlepu kad ono poziv :hehe:Kaže čovjek da smo samo ja i još jedan došli pogledati auto, još nešta sitno poziva i to je to..nije baš imao nekih pacijenata....valjda jel takvi gledaju Golf dizlo... :hehe:
...piše se PatriCku... :hehe:...nego, općenito stanje gtv-jke? cca koliko ima ulaganja?...
Ajd da si me riješio muke :hehe:
Ovak na prvu djeluje kao dobra osnova. Sretno.
čestitam!!!to je pravi vikend auto!alfa, coupe i V6 nadam se da ćemo ju vidjeti na susretu u Rijeci ako ne i prijei odmah link na felge...kupuj to odmah..cijena burek i jako rijetka robahttp://www.njuskalo.hr/alu-felge/alu-felge-16-alfa-romeo-oglas-9335718
...još da je zadnji pogon... Pa plan je da se do Uskrsa skupe dijelovi i onda iza servis i rega..Traže se neke 18" - tipa , Blackline ili Multispoke sa GT-ejke......a može i Zender Siena u 17" ili 18"... ...to je rijetka roba...
...još da je zadnji pogon...