To je sve zavist, da je taj motor toliko los nebi stajao 6 mjeseci kod mene u garazi i cekao da ga netko kupi, a dok sam u isto vrijeme za 16v prodao i uljnu pumpu, pa i radilicu, doduse imao sam jednu koja je kupljena sa puknutom glavom ali isto tako sam imao srece da sam vani nasao nekoliko 156 20v TI vani i uvezao ih pa sam ih vozio a jedna je zavrsila kod rodbine, neki su na slikama vidjeli hrdjav pod i cuda, ali nitko nije spominjao da se evo i u sadasnje vrijemebtakvo nesto vani skoro pa i ne moze naci, mogu reci samo da je motor zestok, mozda i prezestok za tu sasiju, puno ljepse se cozinu 166 a to je potpuno drugaciji auto, to nitko ne spominje, ovjes je sica za cca 1000 kn imas sve novo, spominju injektore koji su isti kao na 16 v, pa i klipovi, klipnjace, zamajac i kvacilo je drugacije i malo skuplje ali ni to nije nuklearna fizika kao ni poluosovine, in spida da takav auto ne vrijedi nista, mislim da se dobro sjecate crvene 164 3,0 Q negdje iz Splita, Sinja, nju su dusobriznici isto popljuvali a auto je bomba, u biti ispada da svaka Alfa vrijedi 2000-2500 e max po tim pricama uzas zivi,,
- a ti kolega stavi oglas nafrlji cijenu a nekto ce se javiti, boli te ona stvar za pogane jezike