Ljudi, s obzirom da ne mogu još pisati u temi Alfe u oglasima, a vidim da se razvilo zanimljivih teorija o autu...
Razumijem da sam dotepenac u vaš community i da vam nisam baš nešto drag od kako ju prodajem, ali nema smisla da sad odjednom auto ne valja ništa a kod Nikole je valjao do prije tri mjeseca?? Pa ako tko ćuva auto i ulaže u njih onda sam to ja, nikad ne forsiram niti stišćem kao što većina vozi...
Znam da sam glup što prodajem uredan auto sa hrpom stvari dovedenih u red, ali eto, jednostavno sam htio probati imati Alfu jer ih oduvijek pratim i želim (a i talijan sam napola i imam talijansko državljanstvo pa možda i zato) i eto uletila mi je ova i eto me tu gdje jesam...
Stavio sam ju u oglas ne zato što mi ne valja ili se raspada, već zato što za naše potrebe mi je jednostavno mala...prekrasna, ali mala...tako da mi je u glavi jedan skuplji Audi a6 koji bi ju eventualno zamijenio...
Da imam više novaca ostala bi mi svakako kao drugi auto, jer ju volim i super mi je, ali ovako...
Sada kad vidim svakakve komentare, muka mi je od prodaje, najradije bih ju maknuo sa oglasa, vidjet ću još....ako ode dobro, ako ne ode opet dobro, što da kažem..
Kolega Nikola i njegova supruga koje sam upoznao su stvarno super ljudi i drago mi je da sam kupio baš njihovog "traktora" kako su ju zvali, i sve što je rekao da je promijenio sam provjerio i stvarno je tako, tako da ako je on meni nešto krivo rekao o autu i ja vama to prenosim ne znajući....ja sam ga još dodatno uredio iznutra i pazim ga kao oko u glavi jer sam autoentuzijast kao i većina vas i ne planiram ne ulagati u njega, ako sto treba mijenjam...
Žao mi je da se razvilo toliko gluposti oko auta nepotrebno