Autor: SALE-82
« u: Danas u 20:27:24 »
Umetanje Citata
A kad se uzme u obzir da sadašnja oprema giulie kaska šta će tek biti s tom istom opremom kad ju se bude prodavalo za nekih7-10 godina. Tad će opet početi svi kukati kako nemogu dobiti ni približno koliko traže za nju jer će se neki potencijalni kupci okrenuti opremljenijem autu tj suvremenijoj opremi
Potencijalne kupci će se, kao i uvijek, okrenuti BMW, Mercedes, Audi pa i VW konjićima, ali će dobre Giulije kao i 159 do sada biti na cijeni.
Možda će se, ako se Giulia i Stelvio pokažu kao pouzdani i dobri, to promijeniti, ali je, za sada, Alfi karma nisko

Sjećam se razgovora s dva frenda od kojih je jedan kupio novu 159 2,4 210, a drugi C klasu s nešto više konjića.
Kroz razgovor smo došli do toga da će vlasnik Mercedesa izgubiti gotovo cijelu Alfu u idućih par godinapa je i sam ustvrdio da mu je najpametnije prodat Mecu i kupit 159 jer je stvarno dobar auto.
Prošlo je par godina, obojica su prodali aute i kupili nove. Pa nakon par godina još jedna izmjena i...
Što mislite što danas voze?

Al ja bih, svemu unatoć, ipak, Giuliu

Dobar je auto.
Sad vozim Cromu i sjećam se što su mi govorili kad sam je kupio, a i ja sam razmišljao na način "platio sam malo i Fiat je pa što god krepa, nek krepa. Bar znam zakaj je krepalo. Neću se grist kao s Olimpijcem na kojem mi je, između 100 tkm i 140 tkm, krepalo gotovo sve što je moglo krepat.
Kad gle...Croma nije ispala Krama nego čist dobar auto