Evo updejtao sam prvi post, doslo je do promjene u specifikaciji.
Situacija je do sada bila takva da su se kao osnovna sjedala nudila Sabelt skoljke od tkanine. Meni je to bila odlicna opcija, naravno da su kozna zbog karbonske poledine atraktivnija, ali to je nesto sto sam mogao prozvakati.
Nakon narudžbe, iz italije su javili da ta Sabelt tkanina sjedala vise nisu u ponudi i da nece vise biti nudena kao pocetna opcija. Tu je doslo do komplikacija jer meni auto bez njih nije interesantno. Evo, slika govori 1000 rijeci:
Sad za HR trziste, ova crna sjedala iz prvog stupnja nadoplate nude kao osnovna. Druge boje ce se nadoplacivati.
Kozna Sabelt sada idu kao opcija od 17100 kn. To mi je naravno bilo puno previse. Jedan od razloga je bio i taj, sto je prije nadoplata za kozu bila negdje u rangu 8500kn. Po mom gledanju stvari, ok je sad traziti 17100kn za kozni Sabelt, ali onda mi skini 8500kn sa početne cijene kad vise nije u autu Sabelt tkanina.
I tako je na kraju i ispao dogovor sa AC-om. Na kraju sam "morao" nadoplatiti kožu, ijako nisam zelio ali eto.. bez tih sjedala mi to nije to.
Na kraju mi je jedino ostala "muka" sto su promjenili i dizajn samih koznih sjedala, i stara kombinacija koznih sabelt sjedala potpuno u crnoj boji mi je bila ljepsa opcija. Izabrao sam ove pretezno crne sa sivim umetcima.
I evo jedna eskluziva, mislim da jos nigdje na netu nema my20 dizajn sjedala, pa evo
Ono sto ce me drzati u strahu do samog kraja, je pitanje dal ce ova moja nadoplata imati karbon skoljku ili neku klasicnu. Problem je sto se na esseesse sjedalima za my20 vidi na ilustraciji karbon pattern na samoj skoljci, dok se na ilustraciji competizione sabelta ne vidi.