Znači puknuta ti je cijev od turba do IC-a?to trebaš novo?
Mislim da da, tak su mi rekli, ne kuzim se bas ... al to je neko gumeno crijevo koje kad se hauba digne ,
izlazi s desne strane motora ide prema desnom blatobranu, gledano s prednjeg dijela auta , ne s mjesta vozaca...
To je koliko sam uspio vidjeti neka najdeblja,najduza, gumena cijev kad se digne hauba...
Navodno je bila vec nekoliko puta rezana(?), a to(duljina te cijevi) sam cuo da isto utjece na rad i iskoristivost turbine..
Cijev je bila napuknuta/zarezana na jednom mjestu, pa mi ga je jedan decko s nekom ljepljivom trakom na tom mjestu obljepio, al tek onda sam poceo cut to zvizdanje, valjda zato jer je turbina pri vecem broju okretaja opet napravila neku rupicu na toj traci, al ne dovoljno veliku ko sto je bila prije , pa se onda cuju ti zvukovi .. Tak da izgleda ja vec dugo vremena uopce ne iskoristavam snagu koju bi mogao imati... valjda... tak sam ja skuzio kak su mi objasnjavali...
I sad, ak je to to , odnosno ta cijev, mogu li to zamjenit kod tebe ? Jer to nesto skupo ?
Uopce neznam ni kak se zove, postoji li neka neorginialna ta cijev, ima li razlike uopce uzimam li original il ne ?
I cuo sam isto da je bitno da je ta cijev bas odredjenje duljine ... znaci li to da cu kod nekog specijaliziranog za turbine trebat ic nesto mjerit pa da znam kolko dugo mi treba to crijevo ?