@ danko :
Previše spuštanja cijene, ili preniska početna cijena mogu biti kontraproduktivne

Moja 147-ica je bila najskuplja na njuškalu, i pisalo je da je cijena fiksna, i to sam stvarno i mislio, nisam namjeravao spuštati cijenu ni jednog eura.
Kad je tip došao pogledati auto, proveo sam ga u krug oko auta, nabrojao sam mu što je sve rađeno po autu, sve sam mu fino objasnio i pokazao, i nakon toga sam mu rekao da oko cijene nema pregovora. I taj tip je kupio auto, iako je za te novce mogao kupiti i 159-tku u malo lošijem stanju

U startu se treba pomirit s činjenicom da će ti auto u oglasniku biti minimalno mjesec-dva, i ne treba odmah na početku, nakon 2-3 tjedna, spuštati cijenu. Ljudi koji kupuju auto prate oglasnike i aute koji ih zanimaju, i čim vide da netko svaka 2 tjedna spušta cijenu, taj auto im postaje sumnjiv. Ovdje se ravnam prema sebi, tak sam ja radio kad sam kupovao auto, ove koji su svako malo spuštali cijenu sam uredno eliminirao. Ok, postoji mogućnost da netko hoće brzo prodati auto, hitno mu je itd, al ja sam nekak skeptičan na takve prodavače i zaobilazim ih...