Da muka
: To je gušt
, a muka je prodavatti.
Bas tako svi bi nesto a nemaju novaca pa mudruju,, i ja bi svasta ali ako se nema onda se nema,, dozivio sam svega i svacega od npr. zovem oglas a covjek nece reci cjenu vec govori dodji dogovoriti cemo se, ili imam u prodaji TI felge od 156 i tip mi salje poruke i nudi tristat i da mu ja jos nadoplatim a buli je i becara koji su nudili 147 1,6 ts za 147 1,9 jtd 16v kljuc za kljuc jer kao njegova je u savrsenom stanju a ova moja je iz uvoza, postoji narodna "dok je grbavih stabala biti ce i budala"
- cinjenica je da se npr. 147 i 156 puno lakse prodaju od 159 ili 166 ili GT ili Mito i sl. nije stvar u spustanju cjena to nicemu ne vodi ako imas dobru robu pojaviti ce se kupac, stvar je u tome sto je uzi krug kupaca za aute koji se slabije prodaju ali to ne znaci da uh trebas dati za sicu da bi ih prodao osim ako ti ne gori pod nogama pa ju das tek toliko da je se rjesis,, bili je ovdje na forumu takvih slucajeva a gledam i po njuskalu svaki dan 100 e dolje i misli da ju ne prodaje jer je skupa vec je istina drugacija