Održan međunarodni susret ljubitelja automobila Alfa Romeo u Dubrovniku

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!6Obrada-1-2

Susret ljubitelja automobila Alfa Romeo, u organizaciji skupine dubrovačkih ljubitelja, tzv. “alfista Dubrovnik”, održan je u nedjelju, 25.listopada u Dubrovniku.

Alfisti su tako u nedjelju zajedno prodefilirali Jadranskom magistralom od mosta Dr.Franja Tuđmana do Kupara, gdje je bilo skupno slikavanje automobila, a potom su i posjetili Srđ. Na kraju programa, na Brgatu Gornjem za sve sudionike organiziran je zajednički roštilj i biranje najboljeg automobila po pitanju interijera, eksterijera i mehanike.

Okupilo se ukupno 85 sudionika sa 36 automobila iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne gore i Rusije. Na susretu su se mogli vidjeti gotovo svi stariji i najnoviji modeli automobila, a posebnu pažnju plijenili su GTA, 159 Autodelta, Brera i posebno dorađeni modeli 156.

!!!!!!!!!!!!!!!!!

Svrha ovakvih susreta je druženje, upoznavanje i razmjenjivanje iskustava oko vozila Alfa Romeo svih modela i godišta, kao i promocija ove poznate talijanske marke koja je u svijetu proslavljena po svom dizajnu, mehanici i tradiciji u proizvodnji sportskih automobila s obzirom da povijest marke seže još od davne 1910. godine.

Na razini Hrvatske djeluje klub ljubitelja Alfa Romea, koji je osnovan 2005. godine s ciljem predstavljanja i promicanja marke Alfa Romeo u Hrvatskoj, kao i upoznavanja i međusobnog druženja vlasnika Alfi iz cijele Hrvatske i svijeta.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ure

copy: http://dubrovacki.hr


Comments are closed.