O Alfa klubu

Dobrodošli u prvi hrvatski klub ljubitelja Alfa Romea!
“Alfa Romeo klub Hrvatska” je osnovan s ciljem predstavljanja i promicanja marke Alfa Romeo u Hrvatskoj, ali i s ciljem upoznavanja i druženja vlasnika Alfi iz Hrvatske, regije i svijeta.

Na ovim stranicama možete pronaći:

– zanimljivosti, povijest i novosti iz Alfa Romeo svijeta
– sve informacije vezane uz klub i njegov rad- uvjete članstva u klubu, ali i posebnim pogodnostima za članove
– detalje o službenim regionalnim i međunarodnim susretima
– mnoštvo galerija, linkova i iskustava drugih alfista na forumu

Nadamo se da ćete upravo ovdje pronaći sve što vas zanima o ovom legendarnom automobilističkom brendu, a za sva pitanja i sugestije slobodno nam se obratite putem e-mail adresa niže na stranici.

Ovim se putem još jednom zahvaljujemo svima koji su pomogli u stvaranju ovog kluba svojom podrškom i sugestijama. Želimo Vam ugodan boravak, mnogo korisnih informacija i ponajprije dobre zabave na ovim stranicama.

Vaši Alfisti


Ideja o osnivanju kluba ljubitelja Alfa Romea započela je početkom 2004. godine na jednom hrvatskom auto forumu gdje se upoznala skupina ljubitelja marke Alfa Romeo sa ciljem da se osnuje Alfa klub. Sve je pocelo 10.09.2004. godine kada su pokrenute prve stranice Alfa kluba u Hrvatskoj na kojima su se na jednom mjestu počeli okupljati ljubitelji Alfe. O osnivanju kluba ozbiljnije se počelo raspravljati 30.10.2004. godine kada je na stranicama kluba pokrenut forum. Prvi sastanak i dogovor oko osnivanja kluba održan je 13.11.2004. godine, nakon čega se krenulo sa radom na osnivanju kluba. Osnivačka skupština Alfa kluba održana je 22. siječnja 2005. godine te je donijela Statut udruge koji u cijelosti možete pročitati ovdje.

Ukoliko i Vi želite postati članom kluba i pridružiti se sve većem broj članova posjetite link Kako postati član kluba

Klub ljubitelja Alfa Romea službeno je osnovan 29.03.2005. godine prema Zakonu o udrugama (NN 88/01) kao neprofitna pravna osoba. Ciljeve, djelatnosti i ustrojstvo udruge možete pročitati u statutu.
Poslove oko osnivanja i rada udruge radili su: Mauro Banković, Neven Đurović, Mislav Galić, Goran Jasenko, Krunoslav Kolić, Domagoj Perušić, Tomislav Rončević i Slaven Tomičić kojima se ovim putem uvelike zahvaljujemo na ukazanom trudu i pomoći.

Tijela udruge:

Stanko Skender, Rijeka, Tel: 099/3277114

e-mail: stanko.skender@ri.t-com.hr


Davor Maričić, Zagreb

e-mail: davormar@inet.hr


Siniša Karić, Čakovec, Tel: 098/411444

e-mail: sinisa.karic.76@gmail.com


Sjedište udruge:

Vladivoja i Milivoja Lenca 18, 51000 Rijeka
e-mail: admin@alfisti.hr

Urednici i autori web sadržaja:
Marijan Orešić – Zagreb
Adrian Matešić – Rijeka
Goran Savić – KoprivnicaComments are closed.