O Alfa klubu

Dobrodošli !!

Želimo Vam dobrodošlicu u prvi Hrvatski klub ljubitelja Alfa Romea u Hrvatskoj.
“Alfa klub” je osnovan sa ciljem predstavljanja i promicanja marke Alfa Romeo u Hrvatskoj kao i sa ciljem upoznavanja i međusobnog druženja vlasnika Alfi iz cijele lijepe naše pa i svijeta.
Potrudit ćemo se da na ovim stranicama uvijek nađete sve što Vas zanima vezano uz Alfa Romeo iz prve ruke bilo da su u pitanju najnovije vijesti ili povijest same tvornice.
Nadamo se da ćete biti zadovoljni našim radom kao i predstavljanjem i promicanjem marke Alfa Romeo. Sve informacije vezane uz sam klub, učlanjivanje, forum, galerije, linkove, pogodnosti i sve što je vezano uz rad kluba i foruma moći ćete naći na ovim stranicama.

Ovim se putem zahvaljujemo svima koji su pomogli u stvaranju ovog kluba svojom podrškom i sugestijama.
Želimo Vam ugodan boravak, mnogo korisnih informacija i ponajprije dobre zabave na ovim stranicama.

Vaši alfisti !!!

 


Ideja o osnivanju kluba ljubitelja Alfa Romea započela je početkom 2004. godine na jednom hrvatskom auto forumu gdje se upoznala skupina ljubitelja marke Alfa Romeo sa ciljem da se osnuje Alfa klub. Sve je pocelo 10.09.2004. godine kada su pokrenute prve stranice Alfa kluba u Hrvatskoj na kojima su se na jednom mjestu počeli okupljati ljubitelji Alfe. O osnivanju kluba ozbiljnije se počelo raspravljati 30.10.2004. godine kada je na stranicama kluba pokrenut forum. Prvi sastanak i dogovor oko osnivanja kluba održan je 13.11.2004. godine, nakon čega se krenulo sa radom na osnivanju kluba. Osnivačka skupština Alfa kluba održana je 22. siječnja 2005. godine te je donijela Statut udruge koji u cijelosti možete pročitati ovdje.

Ukoliko i Vi želite postati članom kluba i pridružiti se sve većem broj članova posjetite link Kako postati član kluba

Klub ljubitelja Alfa Romea službeno je osnovan 29.03.2005. godine prema Zakonu o udrugama (NN 88/01) kao neprofitna pravna osoba. Ciljeve, djelatnosti i ustrojstvo udruge možete pročitati u statutu.
Poslove oko osnivanja i rada udruge radili su: Mauro Banković, Neven Đurović, Mislav Galić, Goran Jasenko, Krunoslav Kolić, Domagoj Perušić, Tomislav Rončević i Slaven Tomičić kojima se ovim putem uvelike zahvaljujemo na ukazanom trudu i pomoći.

Tijela udruge:

Stanko Skender, Rijeka, Tel: 099/8530-716

e-mail: stanko@alfisti.hr


Igor Šaponjić, Split, Tel: 091/3255-136

e-mail: igor@alfisti.hr


Petar Poklečki, Zagreb, Tel: 091/6597-333

e-mail: pero@alfisti.hr


Sjedište udruge:

Vladivoja i Milivoja Lenca 18, 51000 Rijeka
e-mail: admin@alfisti.hr

Urednici i autori web sadržaja:
Marijan Orešić – Zagreb
Adrian Matešić – Rijeka
Goran Savić – KoprivnicaComments are closed.