imam ja i examiner, i witech novi al nemožeš uparit rabljeni ključ
Ma dobro, nema veze, ključ sam prodao nekom liku koji misli da može nekaj s njim. Ja sam u biti htio stavit drugi PCF chip, vamo tamo, ne da mi se uopće ulazit u te priče. S vremenom bum uložio u originalni ključ, nek ga vrag nosi.
Kaj se tiče ovog kaj sam pito na prošloj stranici. Dakle, isključivanje kroz MES ne može ni polučiti ničim drugim nego isključivanjem automatskih svjetala. U teoriji:
1) treba se otvorit gore sklop kod retrovizora srednjeg i isključit konektor
2) kad se taj konektor isključi, greške se izbace, te se može disableat RLS senzor kroz recimo MES 1.7 i greške će nestat
To je trajno rješenje. Ima još neka fora da se samo jedna žica s konektora odreže koja je izravno povezana sa samim senzorom za kišu, te disablea senzor kroz MES da nema grešaka i onda ti ostane radit elektrokromatski retrovizor. Dakle solucije:
1) disableat senzor kroz MES: prestanu radit automatska svjetla, ostanu radit elektrokromatski retrovizor i senzor za kišu
2) isključit konektor u sklopu retrovizora: prestanu radit automatska svjetla, elektrokromatski retrovizor i senzor za kišu, pojave se greške na tabli
3) disableat senzor kroz MES i isključit konektor: sve prestane radit, nema grešaka
4) disableat senzor kroz MES i odspojit pin5 na konektoru: prestanu radit automatska svjetla i senzor za kišu, ostane radit elektrokromatski retrovizor
Pa eto, ak će netko htjet i ima živaca, da znate za ubuduće. Ja ću si neki drugi dan sredit po ovoj četvrtoj soluciji, jer želim imat elektrokromatski retrovizor, a da senzor za kišu prestane radit. Dotle nek sve bude uključeno, jer se nema smisla zezat s tim dok je suho. Plus, pokušo sam otvorit ovo kod retrovizora, bol je u guzici žešća, pa kad ne budem tankih živaca bum sredio sve.