Evo da vam konaèno predstavim moju garavu¹u. Redovito gnjavim poprilièan broj ljudi s foruma putem PM-a pa je red da vide za¹to. Usput hvala svima

Ni¹ta novo reklo bi se, jo¹ jedna crna 159Ti. Dru¾imo se veæ 8 mjeseci od kad je do¹la iz Njemaèke. Prvi vlasnik je neki gospodin iz Luxemburga i po tim krajevima je i vozana. Motorizacija vam je dobro znana, ekonomièna "za svaki dan" i trenutno smo na 116,000km :
Imali smo samo jedan veæi problem i popravak (vidi ni¾e) a sve ostalo sam sam izmi¹lja i stvara sebi tro¹ak.
Znaèi u ovih 8 miseci nisam ima mira i svako malo sam ne¹to po njoj prèka (i nisam jo¹ gotov). Unutra sam je skoro cilu rastavija jer sam se igra s 3M folijom zbog sitnica koje samo meni pacijentu smetaju. Vani sam se zeza sa znakovima, stavili smo dupli auspuh, zatamnili zadnja stakla, sredili na mistima o¹teæene felge, stavili nove gume, stavili nove EBC diskove i ploèice itd...
Bilo je tu i ozbiljnih, nu¾nih, mehanièkih zahvata (set kvaèila) koje su momci iz Balinjere odradili savr¹eno. Evo Anti i ekipi pohvala i jedno veliko hvala

A sad evo par slika jer sam poèea zbrajat sve ovo u glavi dok pi¹em pa mi bolje za zdravlje da brzo skrenem s teme

:

Kraj na¹e domaæe brnistre i s prirodnim lens flare efektom:

Interijer:

Ostale ove gluposti ¹ta sam slikava dok sam radija piz**** mo¾ete vidit tu:
LINKNemojte se ljutit na crni znak imaju ga sada i na Ðuliji