Evo da vam konačno predstavim moju garavušu. Redovito gnjavim popriličan broj ljudi s foruma putem PM-a pa je red da vide zašto. Usput hvala svima
Ništa novo reklo bi se, još jedna crna 159Ti. Družimo se već 8 mjeseci od kad je došla iz Njemačke. Prvi vlasnik je neki gospodin iz Luxemburga i po tim krajevima je i vozana. Motorizacija vam je dobro znana, ekonomična "za svaki dan" i trenutno smo na 116,000km :
Imali smo samo jedan veći problem i popravak (vidi niže) a sve ostalo sam sam izmišlja i stvara sebi trošak.
Znači u ovih 8 miseci nisam ima mira i svako malo sam nešto po njoj prčka (i nisam još gotov). Unutra sam je skoro cilu rastavija jer sam se igra s 3M folijom zbog sitnica koje samo meni pacijentu smetaju. Vani sam se zeza sa znakovima, stavili smo dupli auspuh, zatamnili zadnja stakla, sredili na mistima oštećene felge, stavili nove gume, stavili nove EBC diskove i pločice itd...
Bilo je tu i ozbiljnih, nužnih, mehaničkih zahvata (set kvačila) koje su momci iz Balinjere odradili savršeno. Evo Anti i ekipi pohvala i jedno veliko hvala
A sad evo par slika jer sam počea zbrajat sve ovo u glavi dok pišem pa mi bolje za zdravlje da brzo skrenem s teme
:
Kraj naše domaće brnistre i s prirodnim lens flare efektom:
Interijer:
Ostale ove gluposti šta sam slikava dok sam radija piz**** možete vidit tu:
LINKNemojte se ljutit na crni znak imaju ga sada i na Đuliji