Giulia 06/2016 ->
Stelvio 05/2017 ->
Sa MY2020 su sa tech gadgetima UpToDate,
navodno uskoro ide i zadnji redizajn (vjerovatno dizajnerske promjene + hibridni motori),
klasika za modele koji su (kako sam već rekao) u svojoj drugoj polovici vijeka,
ne znam što je tu tako staro.
Slažem se da su mogli imati koji model više (recimo Giulia SW bi vjerovatno dosta dobro išla),
ali sigurno je netko napravio računicu i izračunao da li im se to isplati.
No dok ne povrate renome,
teško je da se mogu raspucati sa podverzijama istog modela kao BMW (3-limo, 3-touring, 3-GT, 4-coupe, 4-GC),
jer baš me zanima tko bi kupovao 3-GT da nema BMW značku 
A od elekrifikacije se ne treba ismijavati,
plugIn hibridi su super,
evo npr. BMW 330e (290ks, 5,8s do 100, kombinirana potrošnja 1,6l, i električna autonomija 66Km),
jednostavno odlično.
Dakle nešto što je predstavljeno u 6. mjesecu 2016 godine i 6. mjesecu 2017 godine u autoindustriji se nakon 5 godina je zastarjelo,treba redizajn,novi motori,oprema,a paralelno s time se već odavno ima novi model koji je prototip i koji se odavno kotura po cestama zamaskiran. Kod normalnim firmi s kojima se Alfa želi nadmetati BMW,Audi,Mercedes životni vijek jednog modela je do max. 7 godina starosti,uglavnom se zadržavaju na 6.godina. Nakon toga ide potpuno novi model,primjera radi BMW F30-2012 god(i to pred kraj te godine) je predstavljen,nova serija 3 tj.ovu koju sada gledaš na cesti(koja će sljedeće god. biti kompletno redizajnirana),je puštena uprodaju 2018 godine. Tako da je Giulia za ove pojmove ostarila (bez obzira što ne izgleda staro).
Ne znam čime su up to date sa modelom my2020? Touch screen je jedino novo plus nova grafika displaya,HUD i dalje nema,o LED svjetlima da ne pričam,kamere 360° nema... nešto što je konkurencija imala pred desetak godina.
Ček tebi je jedan od najvećih problema Alfe nešto onak ,"da slažem se,ali nije tako tragično" pritom mislim na mizeriju od ponude. Nemoj se ismijavat s onom nakaradom od serije 3GT jer je i takva odvratna prodana u više komada nego Giuia. Di je karavan,coupe,grand coupe... Da je tamo itko išta računao,Alfa bi se prodavala i imala modela. Jer ne mogu vjerovati da neki i dalje puše priče da je dobro da u današnje vrijeme imaš dva modela u ponudi,a ne zoveš se Pagani

Ti stvarno vjeruješ njima što se tiče elektrifikacije? Pa nisu u stanju 6 godina ponudit neki novi motor,a kamoli nešto kompleksije poput tog 330e... Nažalost nikada od njih ništa.