kako je ova godina ona u kojoj treba raditi veliki servis na motoru, odlučio sam ga odraditi na jednom koji nine u autu

Dan prije lockdown-a smo otišli u Zagorje po njega da testiramo kako Giulia vuče prikolicu. Uslijedilo je standard trančiranje i uređivanje tj. priprema motora za posao

Za one kaj se brinu kaj je sa aktualnim motorom.... niš specijalno.... i dalje je odvozio najbrži krug Grobnika za dizelašicu alfu i Mateja ide svaki dan na posao.... a naravno i ja ju znam uzet pod svoje ruke

Plan je presložit kompletan motor da bude tvornica, znači karike, svi ležajevi, dihtunzi, semerinzi, senzori, indikatori, sklopke, sve...
glava je skinuta, treba je na fino uredit sa kumom koji će mi velikodušno ustupit engine stand pa će sve akupa biti puno lakše i pod njegovim budnim i stručnim okom budemo sklopili motor.
Usisnu granu sam očistio i presvukao sa slojem keramike koja disipira toplinu sa sebe. Neki dijelovi su već stigli, neki se trebaju pribavit, bude i zanimljive strojne obrade i tak

A bude i pokoja novotarija... znate mene

stay tuned