Onakvi za 35k€ se restauriraju par godina, a ne u pola godine do godinu, i na njima je svaki detalj apsolutno isti originalu i nema mjesta za kompromise slicne oko nicega
Ali u svakom slucaju vjerujem da nebudes stavio u auto 20k€ nego manje, a u svakom slucaju sve to sto stavis vjerujem da budes izvukao ako dodje do toga da moras prodati, a sve u medjuvremenu slozi onako da tebi bude funkcionalno i da izgustas to sto si ulozio, a za prodaju i kasnije lako vratis te neke sitnice jos originalne koje imas 
mislim da me nisi skužio
taj auto 99% bude orginal od starta to jest koliko god to može biti jer su novi djelovi koje nije proizvela Alfa
neće u startu imati neke detalje koje je teško nabaviti a nemam ih da izradimo repliku i možda sve ne stavim odmah jer neću imati dovoljno novaca npr neke lajsnice koje koštaju bogatstvo a meni je prioritetnije dati više love za kočnice npr ali to sve budem sa vremenom sredio, bitno je da vozi i da uživam a neke stvari se u hodu budu rješavale uostalom zimi nema vožnje pa budem imao fore za dorade
firma u austriji je dala ponudu za 3 mjeseca od ostavljanja auta do registracije a slagali su strašne aute
kod nas to većinom ide takva priča jer je malo ljudi koji imaju lovu da rješe sve u šutu pa onda kreće priča o pedantnosti i orginalnosti, i većinom to radi ekipa od jednog ili dva čovjeka pa normalno da traje, ovi imaju lika za struju koji radi interijer, lika za mehaniku i limariju grubu, limara lakirera i jednog potrčka koji im pomaže oko svega i imaju sistem tko šta radi, dok ovi dvojica rade limariju on radi instalacije, kroji ih iz nule
uostalom i u ovom autu bude fina cifra kad bi to stavio na lovu od 159 odem po novu Giu

Kak sad ti nije vazna brzina po ravnom nakon svih onih turbo kitova 
nisi u toku, 159 je bila ludo vozna i jako lijepo je držala cestu snage je bilo dovoljno, to je uostalom još jedan argument protiv 2,4 ali nije ovo mjesto za to