Ide u bok ko iz p, i slajfa i stoji na mjestu, sa sperom zakopca i ispucam se, ali zato najveca i najdraza promjena mi je po kisi, ima kontrole, dok bez si ko po jajima vozis, ugl kad se naviknes na sve, to je to. Na jacim autima jos vise dolazi do izrazaja to sve... jakov nadam se da redovito bokaris, ja mogu samo po kisi
: ma jbo to, odo ja djir, kisa pada da ne propustam priliku 
Po meni svaki auto zadnji pogon bi trebao imati speru 
cjela filozofija oko juniora i glavni krivac za njega nije posjedovanje 147 i 159 i prije 164 itd nego mazda mx5
taj auto sa nejakim 110ks 1,6 motorom isto bez špere je totalno fun, kad sam mozgao šta dalje htio sam nešto u što budem uložio lovu ali na kraju bude to i vrijedilo te novce a ne kao sa mx5 koju sam uložio 8000 i sad ne mogu dobiti 6000
od starijih auta bertone kupei imaju jako dobar balans laki su i motori su poprilično jednostavni i izdržljivi isitina skupi su za restauraciju ali kad se slože su super, druga stvar, uz par pametno odabranih dodataka bude ludilo vikend auto
kad na to sve se doda izgled po meni nema puno filozofije
meni nikad ionako nije bitno bilo da auto bude brz po ravnom nego kako se sam auto vozi zato sam i zadovoljan sa ovim 1,6 orginalnim i uz malo niži ovjes sa svim novim elementima malo šire i niže gume bi trebao biti super
nažalost sve je to teorija jer nisam nikad vozio ni jedan ali po papiru bi to trebalo biti tako
ako se ovo sve potvrdi planiram u budućnosti još jednu alfu iz tih godina složiti ali gdje mi nimalno ne bude bitna orginalnost nego da si dam oduška a da to bude nešto što nitko u biti ne želi kao i ovog juniora što ga je gledalo milion ljudi a nitko ga nije kupio jer je rupa bez dna i ne može se restaurirati orginalno kako to naši vrsni restauratori rade u mjesec dva i onda sajam