18-04-2026, 07:47:10

Autor Tema: Alfa Romeo Giulia  (Posjeta: 1164566 vremena)

piquet i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline S.M.

• Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
    • Spalato
Odg: Alfa Romeo Giulia
« Odgovori #9480 u: 26-08-2017, 17:25:48 »
Reče,

Fasciniraju me ovdje neki kvazi-stručnjaci.  :fp

, pa izvali,

Kakve veze Maserati i Jaguar imaju s Alfom ? To su drugi svjetovi.

, kao da je Jaguar klasa Masera. Čak i površni pratitelji auto svijeta znaju da je danas Jag konkurencija Alfi.

Offline S.M.

• Ovisnik o alfistima
    • Spalato
« Odgovori #9481 u: 26-08-2017, 17:27:53 »
2. Razlika između običnog i karavana je unutar 50kg (recimo tako je bilo kod 159) dok je Stelvio teži punih 300kg - dakle pričamo o 250kg više + višlja silueta itd nije baš zanemarivo.

Kada već ideš gurati priču na mlin Giulie, tj. potencijalne Giulie karavanče, onda barem nemoj lagati. Vrlo lako je pronaći neki test gdje se mjeri masa, takve neke sam i ja stavljao, gdje se vidi razlika mase Giulie i Stelvia. Čak imaju i vremena na istoj stazi, sa istim motorima.

Offline evo_mene_opet

• Na probi
  • *
    • Split
« Odgovori #9482 u: 26-08-2017, 18:04:02 »
Ko hoce kupiti karavan kupit ce Stelvio...
Mislim da je ovo slicna izjava onoj Fordovoj: Mozete kupiti Ford model T u kojoj god boji hocete dok god je crna...
Ali nije ovo pocetak ere automobila da takve stvari prolaze kod kupaca, danas karavane ne kupuju samo oni sta moraju radi posla nego radi slobodnog vremena, a neki od njih sigurno ne vole SUV iako Stelviu svaka cast. Giulia SW bi sigurno imala kupaca .

Offline S.M.

• Ovisnik o alfistima
    • Spalato
« Odgovori #9483 u: 26-08-2017, 18:11:35 »
Ja sam više rekao. Čak više potencijalnih kupaca Giulie SW neće privući Stelvio nego crossover za klasu manji od Stelvia. Takvo je kretanje tržišta. Ako se tu odluče za prednji pogon kao osnovu svašta je moguće pa i da bude relativno niska početna cijena. Recimo nisko kao BMW X1(ne znam zašto je kod nas baš skuplji nego inače) ili VW Tiguan.

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT 1600 Junior X2 Berlina 1750
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #9484 u: 26-08-2017, 18:20:57 »
Nije ni meni ogavan, ali opcenito ne podnosim tu klasu i uopce ga ne uzimam u obzir sada kada se bude uzimao novi .... a i sw jako ide u flotnoj prodaji, a ne SUV, tako da firme koje placaju te aute ipak vide neku razliku u karoserijskom obliku
Flota je govno za prodaju em mala zarada em moras buyback osigurati

Poslano sa mog SM-N9100 koristeći Tapatalk

Nije bolest sve što boli

Offline S.M.

• Ovisnik o alfistima
    • Spalato
« Odgovori #9485 u: 26-08-2017, 18:24:41 »
Flota je govno za prodaju em mala zarada em moras buyback osigurati

Tu se ja uvijek pozivam na primjer Audia. U Europi jači i od BMW-a i pogotovo od Mercedesa što se flotne prodaje tiče. Margina profita više od duplo manja. Tako da stvar je jasna.

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT 1600 Junior X2 Berlina 1750
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #9486 u: 26-08-2017, 18:27:24 »
Kompanija je odlucila sigurno nisu bezveze

Pogotovo kad se zna da moraju generirati profit da bi osigurali nove modele

Kako nam se tema na forumu puni novim giuliama totalno je nebitno ima li ili nema nesto nego je bitno da se prodaje

Ako kazu da su zadovoljni prodaje se HR je mjerilo nicega mi smo trziste velicine veceg grada u EU zemljama i relano gledano za prosjecnu placu ne treba nam nista bolje i skuplje od clio i dacia programa

Kenjalo se godinama da nam treba prava alfa i sad ona dode i onda nema sw skupa pm ako je kompaniji ok 1000 hrvata koji kupuju rabljeno je pogreska u statistici na razini svih trzista gdje se prodaju

Nije bolest sve što boli

Offline Vasko

• Moderator
  • Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 FL 1.9 JTDm 8V
    • Pula
« Odgovori #9487 u: 26-08-2017, 18:46:39 »
Ne želim se nadmudrivati "čiji je tata jači"  jer se načelno slažem sa svime navedenim.
No međutim razvoj takvog vozila (sw) ipak košta nešto više od golog "produživanja krova"
Obzirom na stanje AR i prodajne rezultate zadnjih godina očigledno su pokušali ići na "sigurno".a vrijeme će pokazati koliko su uspjeli.
Svi bi mi bili sretniji da se može birati karoserijska varijanta kakva se želi.

Poslano sa mog D5803 koristeći Tapatalk

Ma u biti generalno imamo isto mišljenje sa 3% razlike  :lol :smijeh

Kada već ideš gurati priču na mlin Giulie, tj. potencijalne Giulie karavanče, onda barem nemoj lagati. Vrlo lako je pronaći neki test gdje se mjeri masa, takve neke sam i ja stavljao, gdje se vidi razlika mase Giulie i Stelvia. Čak imaju i vremena na istoj stazi, sa istim motorima.

Nisam lagao, eventualno sam govorio neistine he he.. Našao sam nabrzinu podatke o masi i to su bile razlike.

Ali ako Stelvio QV odradi Giulia vrijeme na Nurburgringu častim ćevapima (ili ajde, unutar dvije sekunde)
« Zadnja izmjena: 26-08-2017, 18:47:44 od Vasko »

Offline S.M.

• Ovisnik o alfistima
    • Spalato
« Odgovori #9488 u: 26-08-2017, 18:56:12 »
Nisam lagao, eventualno sam govorio neistine he he.. Našao sam nabrzinu podatke o masi i to su bile razlike.

Ovako. Giulia ima takmace koji nisu puno teži. Serija 3 na razini greške, a A4 50-100 kg ovisno o motoru.
Stelvio sa druge strane je od konkurencije lakši 150 do 250 kg.
Stelvio od Giulie je otprilike teži 100 kg.
Taj isti Stelvio naspram svoje direktne konkurencije ima najniže odstojanje od tla.

Offline Marin krk

• Ovisnik o alfistima
    • KRK
« Odgovori #9489 u: 26-08-2017, 18:59:35 »
znaci dobre gewinde ili daj baustelcu da natrpa opremu za rad i dobije sw  :hap:

Offline pingo

• Član Alfa Kluba 8
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 sw & 33 serija 1
    • kamen/split
« Odgovori #9490 u: 26-08-2017, 20:19:34 »
Ja mislim da su napravili dovoljno zanimljive aute da privuku novu publiku, ja je nisam uzeo zbog cijene i vjerujem da ima jos takvih. Stelvio mi je jako zanimljiv ali kad dode vrijeme opet ce se svesti na cijenu i necu ga uzeti ako kosta kao Q5. Ti auti su trebali kostati kao Passat i Tiguan da privuku siru publiku cim se pojave.

S ovim se slazem u potpunosti, cjena je morala bit prihvatljivija da se napune ceste Alfama, da se pokrene kolo i onda postepeno dizat cjenu
Prijatelja mozes odgurnuti:
a. rukama b. djelima
Ova druga varijanta je za cili zivot

Offline BM0021

• Sa stažom
  • JTD 16v
    • Zagreb zapad
« Odgovori #9491 u: 26-08-2017, 20:56:59 »
To je osnova problema po meni, kod nas, nisam gledao cijene vani jer sam auto kupovao tu. Oni su rekli mi smo sada napravili premium auto i on sad premium kosta. Ja cekam da se par godina dokazu prije nego bi uzeo, mozda ne tolko kvalitetom kolko odnosom prema kupcu i reakcijom na prigovore, ali da sam veloce 210 mogao dobiti npr 25% jeftinije nego ekvivalent audi uzeo bi je pa sta bude bude.

Offline alex

• Sa stažom
  • 147, MiTO, Giulietta, Bmw 420, Gt 3.2
    • Gmunden/Zagreb
« Odgovori #9492 u: 26-08-2017, 21:00:25 »
Cijena u Hrv je takva, kakva je... .VAni se i te kako moze dobiti i Giulia i Stelvio sa bas opasnim popustom, cak do 35%

Offline Surovi

• Starosjedioc
  • Alfa Romeo Croma 1.9 JTD 16V
    • Zagreb
« Odgovori #9493 u: 26-08-2017, 21:51:52 »
Vjerojatno nikad neću kupiti Giuliu jer ovih/narednih godina imam druge prioritete pa će u nekim drugim vremenima možda na red doći njena nasljednica (ako bude karavanke), ali da trenutno imam viška para, jedina Giulia koja bi došla u obzir bi bila  QV.
To znači da bih trebao imati puuuno para viška da uz nju mogu imati još i manji auto za svaki dan (nekek mi se  QV ne čini kao auto za svaki dan, možda griješim...) te za auto kojim mogu vozit i cucka kad idemo na odmor(e) ili da bih rentao auto za putovanja...što mi se baš ne sviđa jer bih radije na put s Giuliom karavan  :tooth
Stelvio ne bih uzeo.
Karavani "Golf klase" i klase u kojoj je Giulia su multipraktici i šteta ih je ne imati u ponudi.
SUV...možda jednom, ai uvijek bih radije uzeo dobrog karavana umjesto SUV-a.

S druge strane, ako im se ne isplati, nemaju razloga napraviti karavan.
Oni koji ga žele nek si ga kupe negdje drugdje. Ima ih kolko ti srce želi, odličnih, dobrih i manje dobrih, skupih i jeftinih...

Offline sasa.baska

• Ovisnik o alfistima
  • Giulia 🍀
    • Baška ' Krk
« Odgovori #9494 u: 27-08-2017, 06:42:45 »
Vjerojatno nikad neću kupiti Giuliu jer ovih/narednih godina imam druge prioritete pa će u nekim drugim vremenima možda na red doći njena nasljednica (ako bude karavanke), ali da trenutno imam viška para, jedina Giulia koja bi došla u obzir bi bila  QV.
To znači da bih trebao imati puuuno para viška da uz nju mogu imati još i manji auto za svaki dan (nekek mi se  QV ne čini kao auto za svaki dan, možda griješim...) te za auto kojim mogu vozit i cucka kad idemo na odmor(e) ili da bih rentao auto za putovanja...što mi se baš ne sviđa jer bih radije na put s Giuliom karavan  :tooth
Stelvio ne bih uzeo.
Karavani "Golf klase" i klase u kojoj je Giulia su multipraktici i šteta ih je ne imati u ponudi.
SUV...možda jednom, ai uvijek bih radije uzeo dobrog karavana umjesto SUV-a.

S druge strane, ako im se ne isplati, nemaju razloga napraviti karavan.
Oni koji ga žele nek si ga kupe negdje drugdje. Ima ih kolko ti srce želi, odličnih, dobrih i manje dobrih, skupih i jeftinih...

A po cemu to QV nije daily?
Ima bunker, 4 vrata, mjesta sasvim dovoljna da cetveroclana obitelj moze putovati...
S druge strane nije prevelika da nemozes snjom do pijace, djecu u skolu i vrtic odbacit, ic do birca na kavu ili je uparkirat bilo di...
Auto je svestran i po meni bas pravi daily
Ne kuzim ekipu koji iskrcaju 100+ tisuce eura i drze auto u garazi??? I to zbog cega, jer popije par litara vise nego "normalan auto" ....

Offline Vasko

• Moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 FL 1.9 JTDm 8V
    • Pula
« Odgovori #9495 u: 27-08-2017, 07:53:07 »
Mislim da je QV sve samo ne daily driver, ali to je samo moje mišljenje.

Offline tomo AR 159

• Ovisnik o alfistima
  • Alfa Romeo Giulietta 1.4 turbo benzina
    • Zagreb - Sesvete
« Odgovori #9496 u: 27-08-2017, 07:59:39 »
Il cuore ha sempre ragione

Offline sasa.baska

• Ovisnik o alfistima
  • Giulia 🍀
    • Baška ' Krk
« Odgovori #9497 u: 27-08-2017, 08:02:49 »

Daj navedi razloge...bas me zanima sta ljudi misle...
K9ja je uopce svrha sportskog sedana po vama?

Offline Bandit

• Član Alfa Kluba 19
  • Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Stelvio 280 Q4 TI
    • Split
« Odgovori #9498 u: 27-08-2017, 08:25:19 »
Zašto ne? Navodno skroz pogodna za to u onom "početnom" mode-u....

Ok, 510ks, ali nije to ipak auto stare generacije koje to i nisu, osim ako imaš otvoren račun kod INA-e. Btw, 17-18lit kod GTA je puno više nego što će QV potrošiti... Da ne govorim o tim starijim n/a koji piju i više....
Postoji Alfa i (ne) postoje drugi automobili.

Offline BM0021

• Sa stažom
  • JTD 16v
    • Zagreb zapad
« Odgovori #9499 u: 27-08-2017, 08:32:59 »
Ja sam se godinu dana vozio iskljucivo s e50 amg, tvrdo i neudobno (zato sto je star i ovjes ne radi kao nekad), puno trosi (zato sto je stari v8 5.0), jako naglo razvija snagu (zato sto je stari koncept motora i mjenjaca i elektronike). Sve u svemu ne vidim niti jedan problem svakodnevne voznje QV koja nebi imala niti jedan od tih problema jer je novi ultra moderni auto.

Offline Vasko

• Moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 FL 1.9 JTDm 8V
    • Pula
« Odgovori #9500 u: 27-08-2017, 08:34:01 »
Nisam mislio na potrošak goriva - pa moja Niva je trošila u startu vjerojatno slično kao QV.

Mislio sam na glupost kupovine auta koji je sposoban i opremljen za vožnju 300km/h i korištenja u gradskim gužvama gdje je prosječna brzina 17 km/h. Što se tiče samih troškova, mislim da je tu benzin nekako najmanja stavka - nitko ne računa troškove servisa, osiguranja, poreza i slično koji su vjerujem poprilično veći od troškova održavanja daily driver-a a gain nikakav.

Mislim sve se može, znam za jednoga koji koristi McLarena kao daily driver - ali to je svakako uzaludno i glupo.

Offline alex

• Sa stažom
  • 147, MiTO, Giulietta, Bmw 420, Gt 3.2
    • Gmunden/Zagreb
« Odgovori #9501 u: 27-08-2017, 08:37:57 »
Daj navedi razloge...bas me zanima sta ljudi misle...
K9ja je uopce svrha sportskog sedana po vama?

CEk, jel se ti salis ?! ( retoricko pitanje)

Ali, ajde da iznesem stav koji dijeli vecina ljudi koji si takav auto mogu dozvoliti.

1. Osiguranje! konkretno cu ti navesti primjer za Austriju, gdje ih vjerovao ili ne, ima najvise!!! Cijena osiguranja je 500€ mjesecno i to sa KM ogranicenjem, na 10000 godisnje ( provjeri na durchblicker.at)

2. VEcina ljudi uzima sezonske plocice koje vrijede od 01.05 do 01.10

3. Najbitnije je da velika vecina ljudi takav auto uzima kao odredjenu vrstu investicije, jer to nije masovni u proizvodnji jeftini produkt tipa giuliette ili Mita ( imam i jedan i drugi auto, tako da se nitko ne mora naci pogodjenim)

4. Provjeri cijenu serivisa za QV, cijenu kvacila, diskova, plocica,  "malo" se svega razlikuju od 330 Bremba

5. Ljudi koji si dozvole taj auto, uzivaju u njemu i ne zele riskirati ogrebotine i slicno od dnevnog parkiranja isred firme, vrtica ili placa, jer iste drasticno umanjuju vrijednost takvom autu.  Kad se kupuje polovan tako jedan auto, sv ese provjerava, kompletna povijest vozila. Svakim predjenim kilometrom mu "opada" vrijednost.

Naravno da je bilo, ima i bit ce oligarha, tajkuna, pijanih milijunasa kojima je tako sve jedno... Kao sto ima i jedan gospodin sto jede janjetinu u MAybachu pa brise prste o siceve prije nego li se zaputi gliserom na hvar po jos malo janjetine. Eto samo par argumenata zasto to nije Daily kao sto ni Patek Pepertual nije sat kojeg ces nosit na plazu

Offline Surovi

• Starosjedioc
  • Alfa Romeo Croma 1.9 JTD 16V
    • Zagreb
« Odgovori #9502 u: 27-08-2017, 08:46:11 »
Ovo s troškovima stoji, al ako se ima puuuno para...nije važno.
Imam poznanike koji vože jače i skuplje aute svakodnevno na posao, ali to su drugačiji načini/ciljevi vožnje.

Na posao idem u centar Zagreba, za vrijeme prometne špice.
Auto se ugrije taman do prvog semafora i onda...kreni-stani...
U preko 90% tih vožnji vozim dijete u sjedalici, a u oko 60% i ženu.
To je većina moje svakodnevne vožnje i to mi nikako nisu uvijeti u kojima bih volio voziti  QV
Eto zašto  :tooth

Offline sasa.baska

• Ovisnik o alfistima
  • Giulia 🍀
    • Baška ' Krk
« Odgovori #9503 u: 27-08-2017, 08:46:48 »
Nisam mislio na potrošak goriva - pa moja Niva je trošila u startu vjerojatno slično kao QV.

Mislio sam na glupost kupovine auta koji je sposoban i opremljen za vožnju 300km/h i korištenja u gradskim gužvama gdje je prosječna brzina 17 km/h. Što se tiče samih troškova, mislim da je tu benzin nekako najmanja stavka - nitko ne računa troškove servisa, osiguranja, poreza i slično koji su vjerujem poprilično veći od troškova održavanja daily driver-a a gain nikakav.

Mislim sve se može, znam za jednoga koji koristi McLarena kao daily driver - ali to je svakako uzaludno i glupo.

Pa u tome i je fora....mozes 300 a mozes i po gradu u comfort modu kruzirat....
Porez i osiguranje, kasko platis ionako i ovako vozio ti ili ne....
Servis ti kosta ko i svakom drugom autu....ulje filteri....

Offline sasa.baska

• Ovisnik o alfistima
  • Giulia 🍀
    • Baška ' Krk
« Odgovori #9504 u: 27-08-2017, 08:57:47 »

CEk, jel se ti salis ?! ( retoricko pitanje)

Ali, ajde da iznesem stav koji dijeli vecina ljudi koji si takav auto mogu dozvoliti.

1. Osiguranje! konkretno cu ti navesti primjer za Austriju, gdje ih vjerovao ili ne, ima najvise!!! Cijena osiguranja je 500€ mjesecno i to sa KM ogranicenjem, na 10000 godisnje ( provjeri na durchblicker.at)

2. VEcina ljudi uzima sezonske plocice koje vrijede od 01.05 do 01.10

3. Najbitnije je da velika vecina ljudi takav auto uzima kao odredjenu vrstu investicije, jer to nije masovni u proizvodnji jeftini produkt tipa giuliette ili Mita ( imam i jedan i drugi auto, tako da se nitko ne mora naci pogodjenim)

4. Provjeri cijenu serivisa za QV, cijenu kvacila, diskova, plocica,  "malo" se svega razlikuju od 330 Bremba

5. Ljudi koji si dozvole taj auto, uzivaju u njemu i ne zele riskirati ogrebotine i slicno od dnevnog parkiranja isred firme, vrtica ili placa, jer iste drasticno umanjuju vrijednost takvom autu.  Kad se kupuje polovan tako jedan auto, sv ese provjerava, kompletna povijest vozila. Svakim predjenim kilometrom mu "opada" vrijednost.

Naravno da je bilo, ima i bit ce oligarha, tajkuna, pijanih milijunasa kojima je tako sve jedno... Kao sto ima i jedan gospodin sto jede janjetinu u MAybachu pa brise prste o siceve prije nego li se zaputi gliserom na hvar po jos malo janjetine. Eto samo par argumenata zasto to nije Daily kao sto ni Patek Pepertual nije sat kojeg ces nosit na plazu

Ali cinjenica je da kupio ti Qv i vozio je ili ne, za 5 godina ona ce vrijediti isto....i kakva je to investicija, kad je platis 120 tisuca eura, treses se od straha da te neko ne ogrebe na parkingu ispred ducana, godisnje prodjes 5 tkm vikendima i blagdanima i za 5 godina je ides peodat i dobis 10K e vise od one iste QV sta je neki xy covjek vozio dan i noc, ogrebo je xy puta, i izgustirao se ko budala i moze reci je dobro ulozio svoje novce....

I spominjes servise i dijelove, kvacila....pa kad ces uopce i promjenit kocnice i kvacilo kad ni ne vozis ???
A veliki sevis ce ti doc na red zbog starosti vozio ili ne, pa di je tu logika?
A i ako ljudi glefaju dali je porex 500e ili 1000e nisu je ttebali ni kupovat jer sve je to kikiriki naspram cijeni cijelog aura.

Sljedeći korisnici su zahvalili na ovom postu: Alfista145

Offline Alfista145

• Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS 2001 - Volvo V60 RD4 2018
    • Istra
« Odgovori #9505 u: 27-08-2017, 09:09:39 »
Ali cinjenica je da kupio ti Qv i vozio je ili ne, za 5 godina ona ce vrijediti isto....i kakva je to investicija, kad je platis 120 tisuca eura, treses se od straha da te neko ne ogrebe na parkingu ispred ducana, godisnje prodjes 5 tkm vikendima i blagdanima i za 5 godina je ides peodat i dobis 10K e vise od one iste QV sta je neki xy covjek vozio dan i noc, ogrebo je xy puta, i izgustirao se ko budala i moze reci je dobro ulozio svoje novce....

I spominjes servise i dijelove, kvacila....pa kad ces uopce i promjenit kocnice i kvacilo kad ni ne vozis ???
A veliki sevis ce ti doc na red zbog starosti vozio ili ne, pa di je tu logika?
A i ako ljudi glefaju dali je porex 500e ili 1000e nisu je ttebali ni kupovat jer sve je to kikiriki naspram cijeni cijelog aura.
:good post
Alfa u srcu, Volvo u garazi.

Offline Vasko

• Moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 FL 1.9 JTDm 8V
    • Pula
« Odgovori #9506 u: 27-08-2017, 09:12:54 »
500€ mjesečno kikiriki u odnosu na 1800€ kolika bi recimo bila rata za auto...  Odnosno u roku od 5 godina porez je 30 000€ - kikiriki kažeš... ( i to je samo porez - OK u našoj banani od države će biti manji)

Meni je kikiriki ako nešto košta do 3% nečeg drugog, a ne 30% (usporedne vrijednosti jel).

Offline sasa.baska

• Ovisnik o alfistima
  • Giulia 🍀
    • Baška ' Krk
« Odgovori #9507 u: 27-08-2017, 09:23:10 »
500€ mjesečno kikiriki u odnosu na 1800€ kolika bi recimo bila rata za auto...  Odnosno u roku od 5 godina porez je 30 000€ - kikiriki kažeš... ( i to je samo porez - OK u našoj banani od države će biti manji)

Meni je kikiriki ako nešto košta do 3% nečeg drugog, a ne 30% (usporedne vrijednosti jel).

1800 rata? Pa to otprilike ispada da je covjek uzeo 100k kredita?
Mislim da tu malo pretjerujes jer ko kupuje QV misl7m da nece uzet skoro cijelu na leasing....
A porez 500e....i 30k na 5 godina....po meni ako to covjeka muci onda je nije trebao ni uzet jer se previse rastegao...
Opcenito discusije o c8jeni servisa, poreza, osiguranja m8 ne idu u isti kos sa autom od 120 tisuca eura
Al to je samo moje skromno misljenje

Offline Grdi

• Član Alfa kluba 18
  • Starosjedioc
  • *
    • Sveti Petar U Sumi
« Odgovori #9508 u: 27-08-2017, 11:29:05 »
Vozio sam Giuliu Q i mogu samo reci da je auto vrhunski za daily.
Auto ima 4 rezima rada, DNA+Race, u N modu se vozi ugladjeno, udobno, odlicno.

Buduci vozim Giuliu, sta se tice mjesta unutra i velicine za moje potrebe i vise nego ok. Familija plus pas, svi stanu bez guranja. Nabavio i nosace, bicikli na krovu, sve najnormalnije kao da vozim vw passu  :hap:

Pa nije to pagani zonda da skuplja prasinu po zimi i samo ljetne vikende ide na cestu. Najnormalniji daily auto koji jos moze i ozbiljno juriti...
niza i gas!

Offline BM0021

• Sa stažom
  • JTD 16v
    • Zagreb zapad
« Odgovori #9509 u: 27-08-2017, 13:06:06 »
Meni opcenito nisu zanimljivi auti koje bi vozio samo vikendom, doduse imam motor za to pa mozda zato. Ali hocu svaki dan voziti auto koji mi se svida a ne 5 dana se drljati u necemu da bi se 2 dana vozio u necemu sto volim