Daj navedi razloge...bas me zanima sta ljudi misle...
K9ja je uopce svrha sportskog sedana po vama?
CEk, jel se ti salis ?! ( retoricko pitanje)
Ali, ajde da iznesem stav koji dijeli vecina ljudi koji si takav auto mogu dozvoliti.
1. Osiguranje! konkretno cu ti navesti primjer za Austriju, gdje ih vjerovao ili ne, ima najvise!!! Cijena osiguranja je 500€ mjesecno i to sa KM ogranicenjem, na 10000 godisnje ( provjeri na durchblicker.at)
2. VEcina ljudi uzima sezonske plocice koje vrijede od 01.05 do 01.10
3. Najbitnije je da velika vecina ljudi takav auto uzima kao odredjenu vrstu investicije, jer to nije masovni u proizvodnji jeftini produkt tipa giuliette ili Mita ( imam i jedan i drugi auto, tako da se nitko ne mora naci pogodjenim)
4. Provjeri cijenu serivisa za

, cijenu kvacila, diskova, plocica, "malo" se svega razlikuju od 330 Bremba
5. Ljudi koji si dozvole taj auto, uzivaju u njemu i ne zele riskirati ogrebotine i slicno od dnevnog parkiranja isred firme, vrtica ili placa, jer iste drasticno umanjuju vrijednost takvom autu. Kad se kupuje polovan tako jedan auto, sv ese provjerava, kompletna povijest vozila. Svakim predjenim kilometrom mu "opada" vrijednost.
Naravno da je bilo, ima i bit ce oligarha, tajkuna, pijanih milijunasa kojima je tako sve jedno... Kao sto ima i jedan gospodin sto jede janjetinu u MAybachu pa brise prste o siceve prije nego li se zaputi gliserom na hvar po jos malo janjetine. Eto samo par argumenata zasto to nije Daily kao sto ni Patek Pepertual nije sat kojeg ces nosit na plazu