Umoran nakon 1700 km u dva dana, ali i zadovoljan viditi Montreal i Rz 1 vidio u zivo, 4c naravno melem za oci samo mi se nekako cinila tiha neznam zasto, bit ce da nije bio u "dynamic" Modu

)
Subota kao i uvjek sa ekipom suuuupeer, vecera ok.
Nedjelja malo razocaran jer je svako svojim putem isao sa korza i na korzo (razdvajanje), Organizatori ocito trebaju na toliki broj aujtiju pomoc i dobrovoljce. (redari u stilu Motorista ko u Palmanovi 2013 ""PERFEKTNO"")oko 100 km predjeno ni "1" se aujto nije zagubio i skupa stigli kako smo krenuli !!
Korzo: od 106 il 107 kolko je bilo prijavljenih stvorilo se 150+ autiju, mislim ljepo i svaka cast, samo 1. problem organizatorima nije potrebno, (postavit se u kozu organizatora)
Rucak: bezobrazluk padobranaca tako da su Njemci sa Spiderom, RZ skoro ostali bez stola. Htjeli bi vidjet neke aute koji ljudi imaju koji su rijetki al ih nebi ugostili, al tako nejde.
prijedlog da se stave kartice na stolovve sa nikovima ili neki kuponi preko kojih se dobija jelo il tako nesto da oni ne prijavljeni traze di ce jesti ako ce uopce jesti. bez obzira ko je bio. Da se radilo o 1 il 2 covjeka mislim da nebi bio problem, al tu je takih bilo mislim vise.
Staza: zadovoljan sa svime osim sa tezinom auta i nekim strahom jer se trebalo vratiti jos 770 km kuci, pa se nije moglo kako se htjelo.
Seb hvala za krug koji se me provezo

@ Grdi sorry za preticanje u turistickom krugu nisam bio na Brifingu

, promjenio gume i rekoh odoh popit neki sok, kad od jednom cujem brrrrrm, brrrrm a reko alfice iduuu. nadam se da nisam nikoga ugrozio u ta dva kruga.
iduci puta nece biti tako

, uvjek jednom 1. puta

Jos jednom
:grinning-smiley-043: :grinning-smiley-043: :grinning-smiley-043:
Organizatorima a pogotovo Stanku