Da, al ni padobranci nisu krivi sta ih je kolona dovela do restorana, da ne ispadne da govorim protiv ili za nekoga samo dajem svoje vidjenje stanja. U ovom slucaju mi je najvise zao organozatora, a ako je neko ostao gladan sta cu mu ja, meni je zena napravila 5 sendvica za po putu i dala mi auto
nisu padobranci krivi sto su usli u kolonu, kao sto je receno, prema strancima nije bilo u redu. Ako su vec i dosli ljepo je i mislim da niko nije imao nista protivsto su se uklopili u kolonu, samo se onda saceka da oni koji su se regali i prijavili za rucak, da zauzmu svoja mjesta, i "ako" ostane mjesta onda se sjesti i smjestiti, naruciti sto ko zeli i niko nebi ni "a" reko u to sam siguran.

.
da se nije o tome raspravljalo u prijavama nebi nista reko al ocito je neko pokuso organizatorima zabiberit, al ni oni nemogu za to nista kad je neko taki kaki je.
Osobno da se nisam poslje Grobnika vracao na put za svabiju i imo jos 770 km pred sobom ustupio bi svoje njemcima, madjarima i talijanima iz ljubaznosti i prezivio bi. Iako su talijani dobili svoje, i iako sam bio sa zenom prijavlljen.
Bez obzira na sve Meet je ipak bio ljep, niko nije perfektan i "uvjek" ide bolje za cim bi trebali teziti.
@ Veseljko, ni za korzo nije toliki problem preparkirali bi se i ljepo je da je tako bilo, nije bilo toliko uopce zbog korza nego vise radi rucka. kako si vec i rekao, oni koji su se priklopili na korzu i putem na grobnik mogli su vaniu sacekat ili si naruciti sto hoce popiti ali onda s nogu. da upravo tako, a oni koji nisu na forumu cuj, jos gore, o njima i necu. I bolje da neznam jel koji bio sjedio da nije na Forumu i da nije bio ni prijavljen za rucak.
mislim tako sto se ne radi. Samo si zamisli da slavis rockas i pozoves njih 10 i svako od tih 10 povuce jos po 3 frenda

, i onda se pocne po gazdi kritizirat. Lako za auto nadje se uvjek neka uvala zs parkat. Necu dalje