Eto ga, nakon duuuugo vremena ja se ponovo vozim u svojem najdražem autu...
Auto je 1.3 sa karburatorima, '91. godina, od prvog vlasnika alfiste, garažirana i stajala na tepihu cijelo vrijeme... trula gotovo nigdje (mrvicu kod cepa rezervara i na blatobranu iza prednjeg desnog kotača i naravno ispod akumulatora; sve u svemu ništa).

Bio sam s njom jučer na tehničkom, sve prolazi pic pic osim naravno eko testa... Treba naštelati frge, pod hitno promijeniti ulje, filtere i svječice jer mislim da duuuugo nisu mijenjane...
Na satu piše nešto iznad 97000 km, ali km sat trenutno ne radi pa pretpostavljam da ima koji kilometar više (vlasnik kaže oko 105000)
Obzirom da dijelova doma imam previše, barem to ne bude problem za sada.
U nedjelju cu uhvatiti malo vremena pa cu malo pošarafiti po autu da riješim neke stvari koje me već sad živciraju.
Na red prvo dolazi zamjena ulja, novi antifriz, popravak km sata, Naštelavanje frgića učvršćivanje zadnje police jer me živcira kada lupka u vožnjii, bijeli žmigavci, xenon bijele lampice, namještanje prednjeg branika jer ne stoji kak vi trebao, čišćenje čepa rezervara, ispod akumulatora, ventilacije...
Zatim od naknadnih radova u planu je ugradnja spojlera, ako ce mi se dati i straznjeg brisaća, neke alu felgice.
Ako netko ima 4x98
15" original alfine speedline telefonke neka se javi... (to su one iste kao na imoli samo mi trebaju 15")
A kada riješim dugove za auto planiram ugradnju 1.7E motora pa ce i to doci na red. Sada mi je ipak malo pre slaba ali za sada bitno da vozi...
Ove dvije slike sam sliknuo usput danas na poslu, više slika bude uskoro