zadnja dva dana se radilo na veliko...

Strunula je prednja grana i raspala se po varu gdje se sastaju dvije cijevi i stvarno nije bilo smisla popravljati, pa sam zamijenio komplet sve od motora do kraja. Kombinirao sam grane od 1.5 ie i 1.3 ie, ali nisam ništa uspio skombinirat pa sam kompletnu granu stavio od 1.3 i ta priča još nije gotova jer trebam zamijeniti dihtunge.
Dok je auspuh bio dole iskoristio sam i priliku da skinem getribu pa da ju malo "popravim" i da promijenim lamelu, korpu i ležaj
kada sam skinuo getribu imao sam šta i vidjeti, korpa valeo, pojedena skoro do kraja, lamela neka no name, skoro pojedena (primjetio sam već neko vrijeme da kliže) a ležaj? bok te pita šta je to bilo nutra? neko made in germany smeće ogromno. Pretpostavljao sam da mi se ležaj čuje da lupka na leru dok pustim kuplung, ali i sa drugim setom stvar se nije popravila...
novi set stavljen full valeo, skoro novi, nema par tisuća na leđima, a zapakirani set cuvam za jednu drugu kombinaciju :icon_wink:
dok je bila skinuta getriba imao sam u planu promijeniti letvu volana i staviti servo, ugraditi pumpu i crijeva ali mi je bilo pre komplicirano sada a nisam bio baš sa vremenom pa ce to doci kad budem odrađivao "kombinaciju" :icon_wink:
na getribi sam promijenio onu gumu/silikon kaj strune i još par sitnica, stavio sam komad uljnog crijeva i sad je to to. Mogu reći da jako precizno bira brzine, skroz sam iznenađen

Nisam je se mogao navozit, odma sam morao do sesveta i nazad
al kako lijepo pucketa na auspuh kad pustim gas

:violent-smiley-043:
kad malo zatopli nutra ide full kožica iz imole, i nekakvi malo bolji zvučniki... nista od vufera,samo lagano ali kvalitetno... Sa crvenom sam naučio lekciju da vufer u alfi i nije dobra ideja O0