Je, ja sam doletio iza 166 i 147 pa si nas pratio jedno vrijeme, ali kad su ovi krenuli drzat prosjek 160-170 malo sam popustio tamo kod bosiljeva pa sam se onda vozio iza tebe
Ipak nije to brzina za jednu staru 33, mislim moze ona, ali cijelo vrijeme ju przit tolko od rijeke do zg-a
mislim da joj nije baš pasalo. Ali je zato po zagrebu jucer radila ko singerica... Jedino sam se izbezumio kad sam vidio ulje...
Ja sam namjerno vozio lagano jer mi se upalila rezerva taman na izlasku sa staze i htio sam vidjet jel mogu još doći do zg. I došao sam do Desinića.
A i dosta sam je stiskao po stazi pa nek se malo odmara, zaslužila je.
Bilo je super odlično, jedino je bilo par bisera koji su pretjecali po desnoj strani i nekih koji baš nisu gledali u retrovizor oko sebe.
Nego baš sam primjetio, ispravite me ako se varam, ali nitko od vlasnika Giuliette se baš nije nešto vozio po stazi.
Pa zar sam ja jedini koji je svoju odlučio malo mučiti? Bilo ih je tamo na parkingu puno al na stazi ništa. Ona bijela je bila u boksu cijelo vrijeme, nisam je na stazi vidio.
Ako netko slučajno ima sliku moje julke na startno ciljnoj u brzini bio bi zahvalan da pošalje. ili na kraju startno ciljne na kočenju. Žena je snimala kamerom al nemam niti jedne fotke.