borisri: za fotkanje sam uvijek, ali ne ispadnu uvijek kako ja želim, samnom ti je to više lutrija. Svakako se možemo sresti negdje i van meetinga, nije Rijeka na kraj svijeta
Ddino156jtd: pričekaj ostatak fotki, ima bolje. P.S. hvala na čestitkama.
draak: nemoj tako, samo žaruljica pozicije i štopa je riknula, jest da sam morao u Nantesu kupovati alat da to promijenim ali dobro.
Antonio: jesi vidio ti stroja, ima još do Budimpešte i nazad he he (nekih 248l nafte je pocuclala okvirno)
SBAlfista: ma znam da je šala, ali dobio sam još barem dva zrikavca u autu, i moram pod hitno vilice provjeriti jer se nadam da sam si umislio da ih čujem. I hvala na pohvalama naravno.
-164-: Za kilometražu ti je sve Ivan odgovorio. Ali lako što ona blinka, koga briga, za tehnički tutnem staru tablu i ne blinka ništa. Problem se javlja što mi zbog toga ne radi nivelacija svjetala pa onda ajme meni. Naljepnica je obična, ali ide sutra ujutro dolje, ovo joj je već 5 valjda i svaki put se skine čim se dođe doma. Magnetna je na putu, samo je put očito malo dug
.
v7: u moju je prvotno ugrađen kenwood aftermarket radio (dok još nije bila moja) u ovlaštenom servisu i sve su oni poštelali. Ništa nije blinkalo.
Ostali: hvala vam na pohvalama i čestitkama.