Neću VOLVO i u ovu temu!!!! Imamo VIBER grupu za to i zove se Alfisti Istre
Ha ha ha
Hvala na komentaru. Dobro izgleda i dobro se vozi još uvijek samo uz sve svoje trikove sada već teško skriva godine što zbog dizajna koji kaska za novim autima (ponekad je to i dobro, kada vidimo nove aute) što zbog činjenice da je zaista solidan komad života iza nje.
Još malo (nekih 20 dana ako se ne varam) i Ferrarina i ja obilježavamo desetu obljetnicu veze. Bilo je tu svađa i romansi, bolesti i radosti. Hrvatsku smo prošli od Savudrije do Vukovara i od Prevlake do Čakovca - doslovno. Čak smo se vozali i po Italiji, Bosni, Austriji, Sloveniji, Švicarskoj, Francuskoj - drago mi je da je odvozila i pokoji Grobnik, pokoje Zalužane te kružni tok oko slavoluka pobjede u Parizu. Do sada nisam imao puno auta, ali s njom sam zaista prošao sve i svašta. Kada smo se upoznali bila je samo lijepa gospođica u vezi sa nekom drugom osobom, nikad nisam mislio da će nam se staze sresti i da će se ta priča pretvoriti u ono što je donekle u kratkim crtama izneseno i na ovih prethodno nadrobljenih nekoliko desetaka stranica.
Sjećam se trenutka kada smo se zaručili i obećali si ljubav dok nas smrt ne rastavi ali eto iako se ja ne osjećam više dobro kao sa 30 godina i dalje ne razmišljam o smrti. A ona? Nema njoj smrti do sikire što bi brđani rekli.
Iako se još uvijek jako volimo, počeo sam razmišljati o zamjeni Ferrarine, s tugom u očima i boli u srcu vrlo vjerojatno će doći trenutak da ću je zamijeniti nečim - praktičnijim. Kako ničiji život nije bajka, tako nije ni moj. Kada bi bio, Ferrarina bi svakako ostala u obitelji barem još petnaestak godina pa da i ponosni sin malo doživi baš taj auto koji je oca uveseljavao. Iako, kada smo već spomenuli malog Marina, mislim da je ne zaslužuje, Alfa mu je bila tek šesta riječ koju je naučio i to nakon Mama, Tata, Ne, Da.... i pazi sad - VOLVO (Iako još uvijek u biti kaže Vovo ali misli na Volva) proklet bio izdajica roda svoga. Ajde u obranu mu ide činjenica da kada ga se pita šta više voli motore ili aute bez zadrške odgovori "AUTO".
Da se maknemo od semantike, Ferrarina je postala premali auto - nije se ona smanjila nego smo mi omekšali i eto na red dolazi neki kompkat karavan, koji se mora odlično voziti i malo trošiti te ne smije biti u startu skup, a mora biti relativno mlad. Ovi uvijeti kada se formiraju kao skupovi se nažalost ne preklapaju sa ničim što ima zmiju na haubi pa će zamjena vjerojanto biti nešto izvan Alfa Romeo škvadre. Što je i dobro, da je mijenjam Alfom, vjerujem da bi se naljutila i mislila da je ona podbacila u nekom segmentu svog života što nikako nije istina, ovo je više onako kao kada te žena ostavi zbog toga što su joj se počele sviđati druge žene. Lagao bih kada bih rekao da nemam ništa u planu, ali polako - sve u svoje vrijeme. Ova priča, iako je jako zamrla barem ovdje na forumu, još uvijek nije gotova.