Zadnji sic...samo naslon ne pase? Da li je komplicirano napraviti ga fiksnim? Sta tocno ne pase?
Zadnji sic? Ne paše klupa i naslon.. Ne pašu hvatišta oko kojih rotira klupa, oblik sica ne odgovara obliku poda, bok klupe ne odgovara bočnim oblogama (bočne obloge se ne mogu zamijeniti onima iz GT jer je drugačiji prozor). Naslon ima drugačije donje nosače (e to je nešto što se lako prebaci) i gornji nosači (one kuke) su prenisko na autu, što se oblika tiče - zaboravio sam.
Mislim da se razumijemo, može se, zašto ne. Pa ja sam htio stare siceve iz 147 ubaciti u Nivu... Isto se može, čak je i malo lakše - na kraju sam odustao zbog prenježnog štofa.
Vidjeti ću sutra što napraviti sa ovim. U međuvremenu sam skužio da mi se sa tipki volana ne guli ono što sam ja farbao nego ono što je bilo ispod, i jedna maskica mi je malo pukla... ma auto mi izgleda kao Battlefield 1942 iznutra

:
Doći ću busom u Rijeku

Biti će Ferrarina OK, samo me danas ova klima malo iznervirala. Ne bih ništa rekao da je spojiš pa nešto zafrkava ili slično... ali jack nije ni sličan (broj žica je valjda 3 puta veći na automatskoj, što je i razumljivo)