Ako mi još pokoji put netko kaže da nešto paše na moj auto s drugog modela i ja to uzmem zdravo za gotovo - MOLIM DA MI SE UDIJELI ŠAMAR.

Dakle, da sad iznesem moje današnje iskustvo: Dvozonska automatska klima NE PAŠE umjesto manualne. Cijenjeni kolega Witboy (sa slovenskog foruma) mi je objasnio da samo poštekam automatsku umjesto manualne i raditi će u mono načinu rada, ako želim dvozonsku onda treba pokopčati i ponešto klapeta i senzora - OK kažem ja, mono je sasvim OK. Dakle, struja ne paše ni pod razno, boli me patka za 50€ (to je bio najmanji trošak u cijeloj priči) - ali daj reci, ili reci ne znam da li paše, vidi sam. OK neznaš pa idemo skupa pogledati ili ja uzmem na sebe odgovornost i nema frke... a ne ovako.
Do sad sam uzeo:
Instrument tabla - ne paše i ne može se upasati
Dvozonska klima - ne paše, sa puuno kemije se vjerojatno može upasati, isto kao i modul iz Golfa vjerojatno.
Stražnja sjedala - ne pašu, sa puuno kemije se vjerojatno mogu upasati, isto kao i sjedala iz Golfa vjerojatno.
Baš sam razočaran

Dođe mi da sve vratim u stock i zaboravim na uređivanje auta - izuzev prednjih sjedala, volana i felgi.