U jebote al sam brz

Očiščen inbox

Malo zaspao sa updejtom događanja.
Evo za nazad. Zamašnjak izravnan. 0.4 mm trebalo skinut. Znam trebao bi i čepove izvadit i tako isto 0.4mm skinut, ali ne idu čepovi van, tak da jebi ga.

Vijaki razvodne kape sjebani i kad sam htio izvadit pukli..

Šarafi, nosači, remenice, itd se več pripreva da ide u cinkanje zlato.

Još ne kompletan seznam ovjesa i oko motora samo

Sve 4 zadnje prečne ruke za štelanje špura napravljene custom made. Treba još samo prefarbat.

Sve kompletno sa avta skinuto. Odlično stanje. Nešto malo za sredit iza, ali ništa trulo.

Konačno napravio sve debeljine koje su mi trebale od podloška za usisne ventile. Izpušni svi naštelani na 0.229 mm i usisni na 0.483 mm.

Radim ja dalje. Pukne jebena osovina od pumpe olja. Mamicu ji...

Netko ispred meno pretego je na puno.

Smontirana nova kapa, rotor, sentor pritiska ulja.

Napravio veče rupe kod termostata iz M7 na M8, te izravnal površinu

Napenjač još donji feder sa kajlama montiran

Trenutačni izgled

I opet otvoren donji dio

Prasica izvađena za sređivanje

I riješim jedno. Sjebe se drugo

Odlitak pun rupa i baš kot šarafa. Hočem stegnut, ode u prazno...

Otišao pacient na operaciju srca

I preživio.

Čak i M8 rupa je puna rupa u navoju ali je primio. Pa i loctite još lijepilo navoja za svaki slučaj stavio.

A gore sam se ipak odlučio za M6 šaraf+feder podloška+loctite lijepilo. Te stegnuto na 9.5 Nm.

Zubčani remen montiran.

Termostat cijevi narovno glupe mijere. 3x 28mm, i jedna strana 30 mm. Nije bilo nigdje gumenih na ovoj mjeri. O onda slučajno kod dobavljača pronažem silikon koljeno 28 mm 2x150mm taman. Cijena 5.5€

Plavo je, jebi ga, ali ok, jer se ga ne vidi.

Odrezane na mjeru

Provjera svega

I predelava termostat na vložek koji se mjenja bez problema. I ovaj otvara na 80°C.

Malo izbrusit i to je to, da sjedne.

Modified vs stock

Izravnane površine

Termostat nije bio ok po mjerama kad sam složio i mrdal se gore dole. Tak da sam onda po katalogu provjeraval jedan po jedan i gledao mjere koji mi odgovara

Na kraju pronašo pravoga

I onda još mjerjenje, kuhanje, da vidim kolk se otvori, zatvori, ako ima prostora sve ok, itd.

I nisam mogao, da ne napravim to haha. Trebao sam vidjet. Običan ovakav je potpuno beh. Crveni poklopci i usisna če bit ludnica