Kupio 8.8 matice i pocinčal jih. Nadam se da bude ok, jer nisu 10.9 tvrdota.

Kompresor klime koji sam kupio u kur*u. Hrđa ga dobila.

Nije se ni okretal, no ovodje je razlog zašto

Sva sreča od TS je isti, samo je remenica druga. Tako, da sad ču ovog predihtat i stavit remenicu od 3.0 i to je to.

Još sreča, da sam sjebani očistio i bilo lijep a ovaj TS se kupal u ulju

Barem je unutra lijep, što je bitnije. Na van se bude već sredio.

Također pronašo vrijeme, da promjenim zubčani remen. Nisam se osudio ostavit stari, jer sam ga malo oštetio na spoju, pa sam kupio još jedan. Nije mi za rizkirat za tih par €.
I još ovu manžetu sam imao krio sestavljenu. Pa sam sad još to popravio, da je kak treba bit.

Dodal još senzor radilice. Za neko vrijeme bude, pa onda nabavit novi. Ovaj je več malo bogi kabel, ali novi BOSCH košta 115€, tako da budem moral još malo radit haha

I uspio zatvorit remen. Nisu baš u stanju novih plastika, ali čudo je več, da imam uopšte sve cijele. Hvala STANKO!

Happy birthday to me ili kad sebi kupiš najbolji dar, koji također dobiješ baš na rođendan

Prvi pogled na brzinu. Konzola je sjebana ali to sam več znao. Nisam htio da letvicu skidaju, da se kaj ne polama, tako, da sam rekao da sve skupa ostave. Sve ostalo super.

Pola sata posla i stavljeno na moju konzolu, koja je u super stanju. Još poklopac ručne popravio i dodal feder koji je falio. Samo još manžeta ručke dolazi nova kožna sa crvenim koncem.

Zatim števci. Imal sam jedne odlične od 3.0 V6, koje sam kupio prije par godina, sa vrlo malo km. I kad je već sve bilo razkopano stavio još na 0 km. Posla uf, da se to napravi.

Ko doktor na rentgenu, izbor lijepšeg.

Sve očiščeno i namazano.

I gotovi

To je to. Imam komplet sve od Qv na vratima, srednja konzola, števci itd

I za kraj još zadnji detajli motora!

Napravio finiš kao brušen aluminij