0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Još malo za motor, za sve skupa još veliko Neču jih razdvojit. Sve CSC izpušne grane za 75 i slično so isto sa jedne napravljene. Nebi smelo ništa bit. Jućer sam uspio ogromno napravit na šasiji. Sve golo, skinuto. Samo još most sa rukama trebam skinut, da ide na peskanje. A motorni prostor i kod kotača sve gdje je malo površinske hrđe izbrusit, wurth rust converter i onda sve u temeljnu boju i preprimita za prefarbat u crveno, da se može počet pripremat za motor ugradit i cijeli prvi dio složit.(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)To je više manje sve kaj je od hrđe i još toga nebi bilo, da nije hrđa iz nosača amortizera došla. (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Danas došli amortizeri koje sam kupio! To je kao da sam pogodio eurojackpot! Top stanje amortizera, praktično rust free. Svi lijepo tvrdi i odlično rade. Zraven dobio još zadnje premnike, glavčine sa ležajima, koji imaju stari ABS! Top stanje svih gornjih nosača amortizera ispred i iza i gumenih dijelova. Plus još jedna klješta koja rade. (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)I na kraju kad sam skidal opruge, koje je več kolega imao rezervirane (oprosti još jednom!) vidio ovo! JE*ENE ZENDER opruge -30 mm!!! Ja mislio da neke kineske plave opruge gore. No sad ču to naravno zadržat za sebe! (Image removed from quote.)