Opet ja....

poluditi ću.... mali kiler grijanja kabine je bajpasiran (smrdilo je kod grijanja i stakla su iznutra masna) ali vodu i dalje gubi.... jučer dam dolio antifriz u eks. posudu do max. (nakon bajpasiranja prošao cca 150km) i vozio 100km... parkirao i voda je malo, vrlo malo bila ispod max. a nakon kratkog vremena, kad sam odvrnuo čep došla do max. Nadao sam se da je to OK, da je predhodno falilo zbog odzračivanja sistema i da je problem SAMO u malom grijaču kabine, kad ono danas - u posudi fali 1/4 vode između max - min, dok auto nisam vozio...
Ne vidi se da igdje pušta, crijeva vode kad je auto ugrijan nisu pretvrda niti kuha u eks. posudi, dimi kad pali ali grijači ne rade, a "ne daju se odvrnuti" (nove vozam u gepeku 3 mjeseca)...
Nisam više siguran u auto, ne znam oće li mi nestat vode za 100km ili kad god, strah me na put s njim, osobito zbog moguceg većeg kvara... Meštra sam promjenio, u ovog imam povjernja da me neće "zavrnut" ali problem rješavamo "empirijski" što se meni više ne da....
Seb, ima li ikakav način da se nađe gdje pušta vodu i da se otkloni mogučnost gubljenja vode na samom agregat (glava, dihtung, blok).... Svašta mi se mota po glavi, uistinu sam blizu ispaljenja... POMAGAJ!!!!!

:

:

: