0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Bolje da ima gužve :hehe:Onda ga sutra ujutro ostavim od 8 jel?Hvala
Dakle... ventilatori se ne pale, barem ja to nisam vidio... mehničar koji bi trebo mjenjat termostat me uputio električaru da to pogleda jer bi se po njemu trebao upalit ventilator čim upalim klimu... elektičar me pito da li se pregrijava (ne) i "otpustio".... Interesira me: da li se i kada ti ventilatori pale, kakav im je režim rada jer mi pored upaljenje klime i ugrijanog motora (90gradi) ne pali ventilatore a niti zakuhava... Termostat je za promjeniti, ali bi želio ovu "dilemu" otklonit prije, a po preporuci mehaničara, da bi eventualno mogao jošnešto uraditi na autu a ne prosipat novce na servisere koji pokušavaju i naplate a ne rješe ništa....Oprosti što davim ovoliko, ali nemam mogučnost doć do "normalnog" servisa koji bi sve ovo rješio u komadu...
Naruci
...jesi li?...obujmica...
Seb moze cijena za zamjenu letve volana na 156 TS i koliko je potrebno vremenski. HvalaSent from my CUBOT ONE using Tapatalk
Poštovanje Seb!Slini mi ulje naprijed ispod onog plastičnog poklopca motora, pretpostavljam da je obujmica ventila u pitanju. To mi slini kad auto radi, kad je ugašen nema nikakve lokve ispod auta na podu.koliko košta izmjena te obujmice? 156-ica, 1.8ts je u pitanju.
Samo da ponovim pitanje, pretpostavljam da si ga previdio.
sory..oko 50 kn + šelna par kn
Hvala ti!Imam još jedno pitanje; da li se prolazi tehnički sa isključenim senzorom protoka zraka?
teško...mislim da neće valjat eco test na leru...na gasu možda prođe no... :rolll:
Mislio sam si da bu tak. koliko dođe senzor?
trebam broj šasije
ZAR93200000150527Koliko je original, a koliko zamjenski?
koliko je kn q2 oznaka :
110 kn
može 1 javi kad dođe pa pokupim kad budem u ZG
Kvačilo počelo proklizavati u 5. i 6. brzino kod punog gasa na 2200 i 2700 okr. Novo Valeo Kvačilo (korpa, lamela i potisni ) je stavljeno ove godine i ima sada 21.000 km. Pretpostavljam da je prejaka mapa?Dali preporučuješ da ojačam lamelu (u Samoboru ) ili da smanjim mapu?
pa nije baš 2700 mali okretaji :
Malo jesu ... za ''stiskanje'' ...
Pozdrav Seb, imam problema sa brembo kočnicama na 166-ci, stavio nove trw diskove i pločice, i kad se ugriju kočnice škripe/cvile za popizdit, molim te neki savjet, jer sram me se tako voziti, inače kočnice odlično grizu i koče. HVala..
na žalost nema nekog riješenja osim drugih pločica...probat nabavit sprej ili foliju koja se ljepi sa zadnje strane pločice i sprečava širenje buke cviljenja
Koje pločice ne cvile? original?