Help! Evo sam se jedva "dokotrljo" doma, prava "avantura".... Dakle, u vožnji primjetim da mi je temperatura došla na max. a i kako je bilo hladno upalim grijanje na eco. Ali ništa, puše hladno... Vozim i pomalo upiram puce od klime, grijanje, autumatic, brzo grijanje... onda nešto zasmrdi; vidim da i nešto dimi iza mene i gle čuda - temperatura narasla na 110stupnjeva... A ja na ulazu u kružni tok, vozi, stat ne mogu, pa još malo... Uglavnom kad sam stao i otvorio haubu odma vidim da je do pola ispala guma koja spaja kiler sa termostatom, na onoj šelni na "pritisak-dvije puce"... izlazi rashladna tekučina; vratim to na mjesto, šelna klikne.... pričekam malo pa dodam neke 3,5 - 4 litre dest. vode koje sam imo kod sebe... toliko je i falilo, u posudi došlao na minimum... a onda se počelo čut "klokotanje" ali neki metalni zvuk, ko da čekičem udaraš o nakovanj.... Spustim se nizbrdo do pumpe, uzmem antifriz, dolijem pola litre u posudu (do max.) i pomalo, po ravnom do doma... Temperatura svo vrijeme na 88-89 stupnjeva.. stanem dva puta i stalno, kao i kad sa parkiro auto crijevo koje sam pričvrstio je prazno, da se stisnuti... a ventilatori se inače ne pale, pa nisu ni u ovoj situaciji, barem kolko sam ja vidio... po mom termostat ne otvara, je li to moglo nabit pritisak u kiler pa da je iskočilo na spoju od prevelikog tlaka??? ili....???