ako ECU ne valja upalit če se lampica air-baga
Da, to mi pise i u servisnom, ali nije baš konkretno navedeno pa nisam baš siguran na sta se misli... :icon_confused:
Taj senzor je kolko znam jednokratan, nakon sudara ak jastuk opali moras ga mjenjati, jer nije vise funkcionalan,zar ne?!
Lampica mi se nikad nije palila, a airbag je nekom prije mene opalio, u to nema sumnje... ali ne vjerujem da je netko nakon sudara mjenjao centralu a roknuo volan s modela 145 bez airbaga... :rolll:
Jel moguce da je negdje iskopcana/precvikana zica koja koja vodi od senzora do kontrolne table pa mi zato ne signalizira nista. A vidi, auto je jako jako dobro "kamufliran", apoteka stanje, i tek kad ides auto rastavljati na proste dijelove primjetis dosta tih nelogičnosti i kvalitetno zamaskiranog fušarenja, tako da u nista više nisam ni malo siguran

Jel bi lampica trebala goriti i ak airbag na volanu nije spojen na centralu, jer ga nisam spajao...
Pitam sve to da mogu biti siguran da ce airbag opalit ak se sta desi, ne bi se volio zakucati u stablo pa da bude "sorry kume, danas ne radim" :hehe:
Thanks na odgovoru