Hm, da.
DAklem, nagledao sam se tih videa o tom hho i mene je fasciniralo kak to počne kipjeti kas su spojili na struju. Nebilo mi teško, kao što sam već i nekoliko puta spominjao, nabavil sam 20 inox ploča 10x10 cm da vidim dal stvarno to tak mjehurići mogu izlaziti-koristio sam običnu vodu bez dodavanja kemije (lužina)
Daklem nisam bezveze laprdao po forumima o jednađbama sila puta pajser plus čekić, nego sam se sam htio u to uvjeriti.
Dakle, proizveo sam ekplozivnu smjesu plinova koja se da za nešto upotrijebiti. Pošto znam koliko je to opasno ako pukne (opasnije od LPG-a) nisam imal hrabrosti tak nešto staviti u auto tak da o uštedama i pogonima na to nemam pojma.
Ali su probali drugi ljudi, videl sam ispis ekotesta prije i poslije uključivanja hho pogona-i razlika je bila očita u čistoći ispuha, o performansama nisam imao podatke.
Opet nisam laprdao bezveze neko sam provjerio neke stvari.
Ima ljudi koji to koriste, nema razloga da im ne vjerujem o uštedi-opet NISAM vozio te aute niti mjerio potrošnju.
I na kraju jedan dobar citat sa jednog foruma o tome:
............starog dizela sam preporučio zato što se na tim motorima drastično smanji potrošnja, a efekt povečanja okretnog momenta se osjeti čim prvi put sjedneš u auto i provozaš se. Moraš biti kreten da to ne osjetiš. Radi to i na drugim autima, no efekti su različiti ovisno o senzorima o čemu smo više pisali. Ispušni plinovi se isto drastično mijenjaju naravno na bolje, tako da više nema oblaka dima iza dizelaša. Najbolje mi je kada svi skeptici u HHO počinju pričati o nekakvim subjektivnim dojmovima na razini placebo efekta, pa čovječe zar stvarno misliš da vi jedini idete u školu i znate nešto o termodinamici, a mi svi drugi smo budale koji nemaju pojma o elementarnoj fizici i ne znamo si izračunati potrošnju na autu.