@ Tare071
ma potpuno si u pravu, ja uopće nemam tu "furku" sa crvenim,
imam ali isključivo kad je auto već u drugoj,ako se ganjam uvijek počinje nakon druge i nemam problema sa izmjenama u bilo kojim okretajima, zato me smeta ta 1-2 ali to i jesu opčenito najzeznutije brzine i najčešće stradavaju.
ovi mi se dogodilo prije 3 dana, mjerili smo ubrzanje 0-100 prvi puta i od 4 puta 3 puta je zakrčilo.
znaći auto naturiran,ćim krenem već je prva u crvenom i brzo puštanje kuplunga zakrći ako ga držim dulje gubim moment,uzlazna linija postaje nepravilna,stvara se rupa.
getriba je opelova,one jesu tvrđe već same po sebi.
kod mene je gore power box već 3 god, po ljeti i ljepšim vremenima postavim ga na najače,
kad sam ga kupio mislio sam da sam sjeo u drugi auto,ubrzanja su se osjetila strašno,pogotovo tu di je 159 150 konja slabija,u nižim brzinama. možda mu je ovo preveliko opterečenje,ubrzanje (snaga) između 1 i 2 brzine. ugasiću ga pa probati da vidim bez power boxa, em na boxu imam podešavanja,pojačat smanjit i mogu promjenit mapu.
inače u svemu se slažem sa tobom

, ovo je doslovno prvi puta da sam tako testirao na autu.tako se ne vozi.
Liqvi Moli - pa za njega čujem samo najbolje, sa kime got pričao,em sve što sam probao od njega pokazalo mi se odlično, čak bi najrađe sve od njega stavio u auto. jučer sam pričao sa dečkom Honda forum, potpuno se slaže za Liqvi Moli , ima 3 Honde i od kad koristi sve od Liqvi Moli ne zna za probleme, onih koje je i imao nestali su.Na forumu svi koji su probali jako zadovoljni...zato sam kupio taj dodatak.
i sad dali da otvaram getribu i da se gleda taj sinhron, posao je dosta zahtjevan, ne znam kolko bi me izašlo i dali je do njega, ili da probam sa Liqvi Moli za getribu. bez tog ludog starta auto radi odlično u svim prijenosima
ja bih volio da je kao 3-4 ,ni neznam da sam prebacio,kao u putar.
Ljep Pozz