14-06-2026, 22:15:46

Autor Tema: A što bi moglo bit na naslovnici novog Auto kluba,Autoportala BY: Ž.M  (Posjeta: 22023 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

XariX

• Gost
  • Trade Count: (0)
Odg: A što bi moglo bit na naslovnici novog Auto kluba.
« Odgovori #90 u: 29-10-2010, 10:42:20 »
Nebi se složio da se pretjerano nešto pljuje po alfi  :?: :?: :?:

Samo se otvoreno razgovara o njenim manama,problemima i etc....a ima ih...i što sad !!!!
Ja ću i dalje vozit alfu, iako me GTejka dovela do ludila ...i super je da se tako ''pljuje'' pa nije to zlonamjerno....

Nedavno pričam s jednim mehaničarem (nije alfista), tek se upoznali, i kaže on meni :
'' Znaš koja je razlika između vlasnika alfi i ostalih ?
Vlasnik alfe će ti odma reć otvoreno što ga hebe kod njegovog auta, a ostali će pokrit auto lancunom i mučat !!''

E, upravo to! +  :ok:

XariX

• Gost
« Odgovori #91 u: 29-10-2010, 10:44:00 »

Potpisujem!

Ja sam oduvijek volio alfe i uvijek ću ih voliti! Ako mi se alfa ne sviđa (kao Mito i Giulietta), neću ih voziti, odnosno ćekat ću da se ponovo pojavi neka alfa koja će me oduševiti. Prije 23 g. sam nabavio svoju prvu alfu, 33 QO staru 3 g. koja je bila svemirski brod za sve ostalo na cesti. Iza nje sam nabavio novu 33 QV i sa jednom i sa drugom sam imao problema (prva prognjila nakon 3 g. a druga stalno problemi sa motorom).
Kad su došle neke nove alfe, nisu mi se svidjele i nisam ih vozio, prešao sam na drugu marku i  :mah:

Danas 17 g. kasnije opet vozim alfe (doduše na pogonsko gorivo kojeg sam bio izraziti mrzitelj  :hehe: ) i koliko je god uzeo fiat, meni to ne smeta dok god vozim ono što mi pruža užitak u vožnji, te me svaki dan fascinira svojim agresivnim, a ne nekim bezličnim izgledom.

Prema tome, drage kolege, za razliku od vas, ako mi je automobil moga dragog proizvođaća ružan, ja ču to reči, a ne gledati na njega kao na svetu kravu zato što ima scudeto! Isto tako poštivam konkurenciju i ne serem po njoj, a pogotovo ne nešto u šta nisam ni sjeo. Isto tako, niti jedan drugi automobil, uključujući Zastavu 101 GTL kupljenu '86, nije mi priuštio toliko muke koliko moje drage alfe, prema tome, kad nešto o tome govorim, ne  :puke: po alfama, već prenosim svoja iskustva. Mislim da ovaj forum tome i služi.

Da, sada je i Lambo sranje zato što ga je kupio VW! Dajte ljudi, odrastite.

Sve si rekao.  :ok:

Offline dumpors

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • 147 1.9 JTD
    • Mostar, BiH
« Odgovori #92 u: 29-10-2010, 10:47:31 »
Samo da malo pojasnim,mozda se nisam dobro izrazio. I ja sam vec par puta bio razocaran Alfom, i to sam uredno potkrijepio u postovima,i od sada cu sva sranja dijeliti sa ekipom. Ali me jednostavno zivcira kad se pored ''pljuvanja'' jos uzme poredjenje sa drugom markom,e to necu nikada prozvakati.
Ne kazem da je to ispravno,samo sam ja takav :mahm

Npr, ako se kaze da je Giulietta ruzna  :ok:, ali ako se doda da je golf ljepsi :mad:
...and did you exchange a walk on part in the war for a lead role in a cage...

Alfa_ri

• Gost
« Odgovori #93 u: 29-10-2010, 10:49:27 »
Ma ajmo svi kupit Golf duju,to je pravi auto i točka.

:funny: :funny: :funny:

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #94 u: 29-10-2010, 10:50:33 »

Potpisujem!

Ja sam oduvijek volio alfe i uvijek ću ih voliti! Ako mi se alfa ne sviđa (kao Mito i Giulietta), neću ih voziti, odnosno ćekat ću da se ponovo pojavi neka alfa koja će me oduševiti. Prije 23 g. sam nabavio svoju prvu alfu, 33 QO staru 3 g. koja je bila svemirski brod za sve ostalo na cesti. Iza nje sam nabavio novu 33 QV i sa jednom i sa drugom sam imao problema (prva prognjila nakon 3 g. a druga stalno problemi sa motorom).
Kad su došle neke nove alfe, nisu mi se svidjele i nisam ih vozio, prešao sam na drugu marku i  :mah:

Danas 17 g. kasnije opet vozim alfe (doduše na pogonsko gorivo kojeg sam bio izraziti mrzitelj  :hehe: ) i koliko je god uzeo fiat, meni to ne smeta dok god vozim ono što mi pruža užitak u vožnji, te me svaki dan fascinira svojim agresivnim, a ne nekim bezličnim izgledom.

Prema tome, drage kolege, za razliku od vas, ako mi je automobil moga dragog proizvođaća ružan, ja ču to reči, a ne gledati na njega kao na svetu kravu zato što ima scudeto! Isto tako poštivam konkurenciju i ne serem po njoj, a pogotovo ne nešto u šta nisam ni sjeo. Isto tako, niti jedan drugi automobil, uključujući Zastavu 101 GTL kupljenu '86, nije mi priuštio toliko muke koliko moje drage alfe, prema tome, kad nešto o tome govorim, ne  :puke: po alfama, već prenosim svoja iskustva. Mislim da ovaj forum tome i služi.

Upravo tako  :da: :da: :da: .... ja sam mazohista pa je i dalje  :love: :love:

Zastavu 101 nisam imao...al zato 850 special ,prvi auto :love3: :love: :love3:
A isto mi je priuštija n+1 muku  :craz :hehe: :hehe: :hehe:
.... sempre gilles ....

Offline Isus

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #95 u: 29-10-2010, 10:56:27 »
zaljubljenik ne zanci biti slijep.
MiTo je meni odvratan i dosadni Golf mi je privlacniji nego MiTo.
A ne bi h kupio ni jedno ni drugo.

Zasto je  :mad: ako se doda da je Golf lijepsi? zato sto ima VW znacku? kakve to veze ima?
Svaki auto i svaka marka ima svoje kupce, nekima je svejdeno dal voze Golfa ili 147 ili Corollu/Auris.

neki bjeze od Alfe jer iako dobro zgleda dosta trosi i voli izludjivati s odredjenim kavrovima (skirpa vilica na 147/156 anyone).

osobno mene bi isto nerviralo i doslo bi mi baciti sve u tri coska ako dam xy Kn za nove vilce koje opet pocnu cviliti nakon 3-6 mjeseci. Samo sto bih trazio rijesenje za to koje ne bi bilo druga marka auta. S druge strane jedna poznank mi veli "imao 156 i izludila me sa skripom ovjesa, super se vozila ali nikad vise alfa kad mi non stop cvili i skripi ovjes koji je skup".
Htio sam ga zadaviti jer mi nije rekao da ju je prodao a da mene nije pitao  :hap:
Kockasti auto, najbolji auto.

Offline Isus

• Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #96 u: 29-10-2010, 11:06:18 »
U HR lovu imaju vise manje smao politicari i muljatori ( cast iznimakma).
A provale auto koji niej nezaspolene je IMHO  :metak

BigSaint

• Gost
« Odgovori #97 u: 29-10-2010, 11:08:45 »

Potpisujem!

Referiram se samo na italic dio posta; jel teško prihvatiti činjenicu da se ti auti nekome sviđaju jer ima se sviđaju, a ne zato što je AR sveta krava? :?:

Što se tiče konkurencije i poštivanja i meni se ne sviđa kad netko ide đonom na nešto samo zato što je npr. Golf, ali također mogu shvatiti dozu frustracija kad dr. Čmarušić diše Golfa 3 1.9 D u nebo i cjeni ga 3500€ i sl. primjeri! :rolll:

33QO

• Gost
« Odgovori #98 u: 29-10-2010, 11:09:22 »

:?:   Isusati, daj prevedi ovo  :smijeh :smijeh

BigSaint

• Gost
« Odgovori #99 u: 29-10-2010, 11:09:56 »

Zasto je  :mad: ako se doda da je Golf lijepsi? zato sto ima VW znacku? kakve to veze ima?
Svaki auto i svaka marka ima svoje kupce, nekima je svejdeno dal voze Golfa ili 147 ili Corollu/Auris.

neki bjeze od Alfe jer iako dobro zgleda dosta trosi i voli izludjivati s odredjenim kavrovima (skirpa vilica na 147/156 anyone).

osobno mene bi isto nerviralo i doslo bi mi baciti sve u tri coska ako dam xy Kn za nove vilce koje opet pocnu cviliti nakon 3-6 mjeseci. Samo sto bih trazio rijesenje za to koje ne bi bilo druga marka auta. S druge strane jedna poznank mi veli "imao 156 i izludila me sa skripom ovjesa, super se vozila ali nikad vise alfa kad mi non stop cvili i skripi ovjes koji je skup".
Htio sam ga zadaviti jer mi nije rekao da ju je prodao a da mene nije pitao  :hap:

Znamo, znamo!!!!!!!!! :wal:

Offline Narayan

• Ovisnik o alfistima
  • The One and Only
    • Zagreb
« Odgovori #100 u: 29-10-2010, 11:11:50 »
:?:   Isusati, daj prevedi ovo  :smijeh :smijeh

Naživcirali ste ga pa prsti ne mogu pratit brzinu misli :000: :craz
Dok pametniji popuštaju, budale vladaju svijetom...

Offline Isus

• Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #101 u: 29-10-2010, 11:12:30 »
Referiram se samo na italic dio posta; jel teško prihvatiti činjenicu da se ti auti nekome sviđaju jer ima se sviđaju, a ne zato što je AR sveta krava? :?:

Što se tiče konkurencije i poštivanja i meni se ne sviđa kad netko ide đonom na nešto samo zato što je npr. Golf, ali također mogu shvatiti dozu frustracija kad dr. Čmarušić diše Golfa 3 1.9 D u nebo i cjeni ga 3500€ i sl. primjeri! :rolll:

potpisujem.

Treba biti objektivan, a u takvim slucajevima od toga nema ni O.

33QO

• Gost
« Odgovori #102 u: 29-10-2010, 11:15:38 »

Tu ima istine, svakim takvim istupom indirektno vrijeđamo one kojima se ti auti sviđaju. Isto tako bi sad mogli rastezati koliko se ljudi vrijeđaju kad im se ljubimce naziva fijatima, traktorima, .....

Uvijek će biti kojekakvih čmarušića i njihove publike  :craz

Offline dumpors

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.9 JTD
    • Mostar, BiH
« Odgovori #103 u: 29-10-2010, 11:23:07 »

Naravno da je nekima svejedno, u potpunosti se slazem,nije nekima nego cak vecini,ali se ta vecina ne zovu alfisti.
Mani je ovo prva i jedina alfa, znaci MEGApocetnik, skripilo je sve na njoj kad sam je kupio,mjenjao sam i opet skripi, i sve to mi nije nimalo uljepsalo bilo koje drugo auto,da ne navodim primjere.

XariX

• Gost
« Odgovori #104 u: 29-10-2010, 11:27:35 »
Naživcirali ste ga pa prsti ne mogu pratit brzinu misli :000: :craz

Jezemumisa, nit ja ne kuzim onaj njegov drugi pasus  :)

Dragi Lastane, da li su zvijezde rozi  :?:

Bu nam dzisus opjeval svoj tijek misli u jednom haiku stilu  :hap:

Offline Mika

• Trade Count: (+6)
  • Ovisnik o alfistima
  • 159 SW 1.9 JTDm
    • Krapina
« Odgovori #105 u: 29-10-2010, 11:59:33 »
Mene Alfa *ebe od kad sam ju kupio...

Nakon toga sam kupio još jednu i ona me *ebe, al malo manje neg ova prva...

Frend je kupio novog Golfa 5 sa nekim sport paketom, i njega *ebe golf više neg mene obje moje Alfe zajdno...

Drugi frend ima Audija A3 kojeg barem jednom tjedno sva trojica zajedno šrafimo jer mu uvije nešto cvili i struže, i škripi...

Kad se nakon šrafanja zajedno napijemo, svaki hvali svoj auto ko da je najbolji na svijetu, i nebi mijenjali aute za nikakve pare na svijetu, jer svatko od nas voli taj svoj kramp...

I kaj sad, oni su budale zato što vole golfove i audije, a ja sam budala zato što volim alfu???

Pa kud smo mi otišli...  :rolll:

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #106 u: 29-10-2010, 12:19:44 »
Mene Alfa *ebe od kad sam ju kupio...

Nakon toga sam kupio još jednu i ona me *ebe, al malo manje neg ova prva...

Frend je kupio novog Golfa 5 sa nekim sport paketom, i njega *ebe golf više neg mene obje moje Alfe zajdno...

Drugi frend ima Audija A3 kojeg barem jednom tjedno sva trojica zajedno šrafimo jer mu uvije nešto cvili i struže, i škripi...

Kad se nakon šrafanja zajedno napijemo, svaki hvali svoj auto ko da je najbolji na svijetu, i nebi mijenjali aute za nikakve pare na svijetu, jer svatko od nas voli taj svoj kramp...

I kaj sad, oni su budale zato što vole golfove i audije, a ja sam budala zato što volim alfu???

Pa kud smo mi otišli...  :rolll:
:clap2: :clap2:
.... sempre gilles ....

Offline dado

• Ovisnik o alfistima
  • GTV V6 TB
    • Sveta Nedelja/Vinkovci
« Odgovori #107 u: 29-10-2010, 12:45:51 »
oprostite ali serete kvake. izgled nemora svima bit dobar ali podaci kazu jedno. milijuni prodanih primjeraka. ako cete bas iskreno od mene, golf 1 izgleda bolje od 90% alfi. jel bi ga kupio? bi da nadjem dobrog. golf 4 i 5 meni nisu po gustu ali 6ica mi je dobro ispala, ljepsa od svete krave giuliette.
...i ovo kaže jedan Alfist?  :?:
Bar jednom tjedno prođem njegovom ulicom i divim se 75-icama...i onda kaže da bi radije uzeo keca pa makar on bio i GTfuckingI??  :wal:

O giulietti sam ekao svoje da ima znak Hyundai ili Kia ili nekaj drugo bi bila hrpa  :puke: :puke: :puke: :puke: smajlića no pošto ima alfin znak je  :love: :love3: :love: ko i ona rugoba MiTo.
I Giulietta ne valja samo zbog prednjeg kraja ili šta?
Priznajem, ni meni baš nije sjela, kao ni upravljač u njoj...ali postoji li hatchback koji bi radije vozio ili koji mi izgleda bolje od Giuliette??
Meni ne, nema šanse! Giulietta je za razliku od konkurencije DIZAJNIRAN automobil, i zato je poseban, originalan...
...bez obzira na neke detalje...

ne vjerujem to da za golfa pišu da je vrhunski dizajn :rolll:
golf ima svojih kvaliteta, da nema sigurno nebu imali takve prodajne rezultate u svih 6 generacija, ali dizajn sigurno nije jedna od njih.
golf je u svih 6 generacija izgledao zastarjelo, nemaštovito i dosadno.
uostalom nikad nisam čuo da je netko za golfa rekao da je lijep :hap:
:da: :da: :da: :da:
Vozija sa golf 1,2,3, i neznam, valjda 5, ne kužim ih jer su više manje isti .... kome se sviđa, neka, nemora nam se svima sviđat isto. Samo ovo napuhavanje golfa kod nas jednostavno iritira, jer taj auto/proizvod po meni i baš ne zaslužuje  tolike hvale.
Pogotovo ne oko dizajna...a nek izvinu al to je kašeta na 4 kola,što se dizajna tiče.
Po pitanju dizajna ajd jedinica i čini mi se trica su bile odmak ,neki ..ovo ostalo nije vrijedno spomena.....
Evo jutros do mene parkiran golf GT ..... a u odnosu na alfa GT ... a izgleda u najmanju ruku smiješno  :craz :hehe: :hehe: :hehe:
Potpisujem...  :ok:

od golfa ima 100 put ruznijih auta ali uvijek je nekako trn u oku. golf 1 je remek djelo i mozda jedini pravi golf a pogotovo jedan od najboljih GTI-a ikad napravljen. kod sestice su prvi puta odmaknuli od konzervativnog dizajna i slozili nesto sto izgleda prilicno uzbudljivo i svjeze. ima jedan detalj koji me vuce na 156cu.
(Image removed from quote.)
(Image removed from quote.)
Ovo boldano da netko kaže za golfa?!  :?: :?: :?:
Jesi gledao Top Gear u kojem James May testira Alfu 159?

da se nadovezem ako smijem.. u zadnje vrijeme se na ovom forumu desava upravo suprotno, sere se po alfi i to zestoko, mislim mene ne briga totalno ionako, da sad tu ne flejmam :mad: ali jedno su bila prepucavanja diesel vs benzin, sestak vs ts, i tako unedogled, sta je jos bilo prihvatljivo. ali mislim da se na alfinom forumu velicanje postojanje jednog takvog proizvoda kao sta je golf je malo priglupo da ne kazem debilno. mislim da svako ima pravo na svoje misljenje, ali sto se tice drugih marki, na ovom forumu, bi ga trebao zadrzati za sebe ili ici u unaj dio foruma koji se zove 'ostali auti' ili tako nekako. etokac
To je to...sere se po Alfama...možemo svi mi iznjeti svoje mišljenje...jednom, dvaput...ali ima ljudi koji konstantno iznose svoja negativna mišljenja protiv nekih Alfinih modela...zašto?
Reci jednom i ok...nemoj druge pokušavati uvjeriti u isto...a upravo takav efekt se postiže sa tim...

Tako je. Ali isto tako i stoji da su najglasniji pljuvaci oni koji su dali "nekvu sicu" i kupili groblje, a ocekivali 11 svjetsko cudo koje ide samo po sebi, i ne treba ni tankat a kamo li redovito servisirat, i izmijenit dotrajale dijelove.
Najveci pljuvaci su upravo ovi gore opisani. Ne se sekirat zbog takvih, to su samo zombiji olitiga vampiri koji se hrane s takvim provokacijma, tj. reakcijom na njihove provokacije. treba se naucit pozitivno oguglat na to.
Neznam baš, meni se čini su među pljuvačima češče neki alfisti koji recimo imaju +1000 postova...

Mozda si malo pretjerao. Nitko ne kenka u pravom slislu rijeci nit po MiTutacu, nit po Zemskinji. Druga je stvar kaj vecina iznese svoje impresije vezane uz prednji kraj, i eventualno interijer, al NITKO nije pisnul nis kontra tehnici, eventualno nedostatku daleko snaznijih agregata.
Ak ti se ucinilo da netko "kenka", to ti je vjerojatno kaj si promatral piskaranja kao "padobranac", pa ne kuzis neke interne zahebancije koje su daleko od tog kaj ti impliciras.
Peace brother, bus zbetezal.. odi na pifce, smiri zivce, prosetaj cucka, ili whatever... relay  :da:
Možda jesam "padobranac" i možda ne kontam "interne zajebancije" ali molim ekipu da malo smanji doživljaj i uživanje u blaćenju novijih model Alfi...
I da ovo kažem zato što su meni sve alfe prehebene...i možda nisam objektivan...
Ali ovo je forum ZALJUBLJENIKA U ALFA ROMEO, a ne forum zaljubljenika i pljuvača po nekim Alfinim modelima!
Voli ono što voliš i ne seri po onome što ne voliš i onome što ne voziš!

Samo da malo pojasnim,mozda se nisam dobro izrazio. I ja sam vec par puta bio razocaran Alfom, i to sam uredno potkrijepio u postovima,i od sada cu sva sranja dijeliti sa ekipom. Ali me jednostavno zivcira kad se pored ''pljuvanja'' jos uzme poredjenje sa drugom markom,e to necu nikada prozvakati.
Ne kazem da je to ispravno,samo sam ja takav :mahm
Npr, ako se kaze da je Giulietta ruzna  :ok:, ali ako se doda da je golf ljepsi :mad:
Ovo je objektivno. MOJA Alfa ne valja zbog toga i toga...
Al ne diraj mi Alfu na Alfinom forumu i ne uspoređuj ju sa dosadnom DE konkurencijom..

Alfista koji kaže da mu je model Alfe odvratan!?
Tu pričam o smanjenju doživljaja...ne sviđa ti se i ok...keep it to yourself..
Kako bi se sad trebao osjećati neki od vlasnika Mitača??  :redf:?
...posrano...

Naravno da je nekima svejedno, u potpunosti se slazem,nije nekima nego cak vecini,ali se ta vecina ne zovu alfisti.
Mani je ovo prva i jedina alfa, znaci MEGApocetnik, skripilo je sve na njoj kad sam je kupio,mjenjao sam i opet skripi, i sve to mi nije nimalo uljepsalo bilo koje drugo auto,da ne navodim primjere.
:clap2: :clap2: :clap2: :care

zakljucak svega je valjda: svaka budala ima svoje zadovoljstvo :craz
Tako je!
« Zadnja izmjena: 29-10-2010, 12:53:48 od dadoStr »
GTV V6 TB '96

ex: 147, 159 ti, Giulietta, Mito TB 155ks

Offline dado

• Ovisnik o alfistima
  • GTV V6 TB
    • Sveta Nedelja/Vinkovci
« Odgovori #108 u: 29-10-2010, 12:49:42 »
I da, ja jesam ovjde novi...I ne, nemam +1000 postova niti +stotine karmica...
Ali ja VOLIM Alfu  i to sam ja...
...nek se ne uvrijede citirani...ali...i nek razmisle malo...
« Zadnja izmjena: 29-10-2010, 12:52:09 od dadoStr »
GTV V6 TB '96

ex: 147, 159 ti, Giulietta, Mito TB 155ks

Offline Mika

• Trade Count: (+6)
  • Ovisnik o alfistima
  • 159 SW 1.9 JTDm
    • Krapina
« Odgovori #109 u: 29-10-2010, 13:02:07 »
zakljucak svega je valjda: svaka budala ima svoje zadovoljstvo :craz

Tak je, i svaki bedak voli svoj auto, i služi mu svrsi ko i nama Alfe...

Offline Pero156TS

• Predsjedništvo
  • Trade Count: (+13)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spider
    • Zagreb
« Odgovori #110 u: 29-10-2010, 13:14:28 »
trkeljate, trkeljate i trkeljate bezveze

Spider 115

Offline dumpors

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.9 JTD
    • Mostar, BiH
« Odgovori #111 u: 29-10-2010, 22:11:53 »
trkeljate, trkeljate i trkeljate bezveze
Pero autoritet, jedan post i utihnu tema :care

Offline Marin krk

• Ovisnik o alfistima
    • KRK
« Odgovori #112 u: 30-10-2010, 00:35:34 »
 :?: :?:  oko cega se vi  :box: :box:   

:funny: :care

Offline Viktor

• Global moderator
  • Trade Count: (+21)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Solin
« Odgovori #113 u: 01-11-2010, 15:45:04 »

Offline Role 156

• Ovisnik o alfistima
  • Alfa 159 2.2JTS SS Ti Beverly tourer 300 ie
    • Požega
« Odgovori #114 u: 01-11-2010, 16:14:34 »
ahebote led ovaj nije normalan :gun:
Varijator sekta

Offline Isus

• Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #115 u: 01-11-2010, 17:32:34 »
   :blabla Slušaj vamo dotuta http://www2.autoportal.hr/201011019262/Doktore-pomozite/Vi-pitate-mi-odgovaramo/menu-id-73.html

80 ks, prepumpaj gume i piči  :metak

Jiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaa, Marušić opet jaše  :metak  :craz :hehe: :hehe: :hehe:  :funny: :funny: :care :care
sliedeći put će reću gume na 3 bara, jarbol s jedrom na krov i uliti rakteno gorivo  :craz

Kad smo kod doktora evo još nebuloza

http://www2.autoportal.hr/201010149149/Doktore-pomozite/Vi-pitate-mi-odgovaramo/menu-id-73.html

S obzirom na godišnju kilometražu, sumnjamo da bi vam se isplatila ugradnja plinske instalacije. Uložili biste velik novac, povećali troškove (davanja, dodatan servis na 10.000 km), smanjili pouzdanost auta i otežali sebi život (teže je nalaziti i ulijevati pumpe tekućeg naftnog plina, kojeg nema uvijek i svugdje, nego benzina).

neznam što on  :cigara: :cigara: al mora da je dobra roba nek meni da malo  :craz
« Zadnja izmjena: 01-11-2010, 17:44:35 od Isus »

33QO

• Gost
« Odgovori #116 u: 01-11-2010, 19:51:11 »
 :smijeh :smijeh   a kretena  :funny:

... od početka 70-ih i tada su ubrzanje do stotke od 15 sekundi i   najveća brzina od 150 km/h bili granica na kojoj su počinjali   temperamentni modeli, poput osnovnog Audija 80 (s motorom 1.3 sa 60 KS   do stotke je, po tvorničkim podacima, ubrzavao za 16,7 s i postizao 147   km/h, a na testu Auto Motor und Sporta izmjereno je 15,0 i 151 km/h, i   to u verziji sa 55 KS).

A moj Marušiću, okani se ti pisanja  :metak

Offline gvija

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • tristac
    • Zagreb - Medvescak
« Odgovori #117 u: 01-11-2010, 19:56:01 »
lako vama, ponistili mi ispit i uvalili mi marusica :mad: :mad: :mad:
The Variator Gang
"Ich liebe dihtung."

33QO

• Gost
« Odgovori #118 u: 01-11-2010, 19:59:02 »
lako vama, ponistili mi ispit i uvalili mi marusica :mad: :mad: :mad:

Reci mu da jako cijeniš njegovo mišljenje o autima i da ćeš kupit škodu  :craz

Offline gvija

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • tristac
    • Zagreb - Medvescak
« Odgovori #119 u: 01-11-2010, 20:01:54 »
necu se vise kaciti snjim, i ovak su mi pretili da me buju sterali s faksa
The Variator Gang
"Ich liebe dihtung."