oprostite ali serete kvake. izgled nemora svima bit dobar ali podaci kazu jedno. milijuni prodanih primjeraka. ako cete bas iskreno od mene, golf 1 izgleda bolje od 90% alfi. jel bi ga kupio? bi da nadjem dobrog. golf 4 i 5 meni nisu po gustu ali 6ica mi je dobro ispala, ljepsa od svete krave giuliette.
...i ovo kaže jedan Alfist?

:
Bar jednom tjedno prođem njegovom ulicom i divim se 75-icama...i onda kaže da bi radije uzeo keca pa makar on bio i GTfuckingI??

O giulietti sam ekao svoje da ima znak Hyundai ili Kia ili nekaj drugo bi bila hrpa
smajlića no pošto ima alfin znak je
ko i ona rugoba MiTo.
I Giulietta ne valja samo zbog prednjeg kraja ili šta?
Priznajem, ni meni baš nije sjela, kao ni upravljač u njoj...ali postoji li hatchback koji bi radije vozio ili koji mi izgleda bolje od Giuliette??
Meni ne, nema šanse! Giulietta je za razliku od konkurencije DIZAJNIRAN automobil, i zato je poseban, originalan...
...bez obzira na neke detalje...
ne vjerujem to da za golfa pišu da je vrhunski dizajn :rolll:
golf ima svojih kvaliteta, da nema sigurno nebu imali takve prodajne rezultate u svih 6 generacija, ali dizajn sigurno nije jedna od njih.
golf je u svih 6 generacija izgledao zastarjelo, nemaštovito i dosadno.
uostalom nikad nisam čuo da je netko za golfa rekao da je lijep 

Vozija sa golf 1,2,3, i neznam, valjda 5, ne kužim ih jer su više manje isti .... kome se sviđa, neka, nemora nam se svima sviđat isto. Samo ovo napuhavanje golfa kod nas jednostavno iritira, jer taj auto/proizvod po meni i baš ne zaslužuje tolike hvale.
Pogotovo ne oko dizajna...a nek izvinu al to je kašeta na 4 kola,što se dizajna tiče.
Po pitanju dizajna ajd jedinica i čini mi se trica su bile odmak ,neki ..ovo ostalo nije vrijedno spomena.....
Evo jutros do mene parkiran golf GT ..... a u odnosu na alfa GT ... a izgleda u najmanju ruku smiješno
:hehe: :hehe: :hehe:
Potpisujem...

od golfa ima 100 put ruznijih auta ali uvijek je nekako trn u oku. golf 1 je remek djelo i mozda jedini pravi golf a pogotovo jedan od najboljih GTI-a ikad napravljen. kod sestice su prvi puta odmaknuli od konzervativnog dizajna i slozili nesto sto izgleda prilicno uzbudljivo i svjeze. ima jedan detalj koji me vuce na 156cu.
(Image removed from quote.)
(Image removed from quote.)
Ovo boldano da netko kaže za golfa?!

:

:

:
Jesi gledao Top Gear u kojem James May testira Alfu 159?
da se nadovezem ako smijem.. u zadnje vrijeme se na ovom forumu desava upravo suprotno, sere se po alfi i to zestoko, mislim mene ne briga totalno ionako, da sad tu ne flejmam
ali jedno su bila prepucavanja diesel vs benzin, sestak vs ts, i tako unedogled, sta je jos bilo prihvatljivo. ali mislim da se na alfinom forumu velicanje postojanje jednog takvog proizvoda kao sta je golf je malo priglupo da ne kazem debilno. mislim da svako ima pravo na svoje misljenje, ali sto se tice drugih marki, na ovom forumu, bi ga trebao zadrzati za sebe ili ici u unaj dio foruma koji se zove 'ostali auti' ili tako nekako. etokac
To je to...sere se po Alfama...možemo svi mi iznjeti svoje mišljenje...jednom, dvaput...ali ima ljudi koji konstantno iznose svoja negativna mišljenja protiv nekih Alfinih modela...zašto?
Reci jednom i ok...nemoj druge pokušavati uvjeriti u isto...a upravo takav efekt se postiže sa tim...
Tako je. Ali isto tako i stoji da su najglasniji pljuvaci oni koji su dali "nekvu sicu" i kupili groblje, a ocekivali 11 svjetsko cudo koje ide samo po sebi, i ne treba ni tankat a kamo li redovito servisirat, i izmijenit dotrajale dijelove.
Najveci pljuvaci su upravo ovi gore opisani. Ne se sekirat zbog takvih, to su samo zombiji olitiga vampiri koji se hrane s takvim provokacijma, tj. reakcijom na njihove provokacije. treba se naucit pozitivno oguglat na to.
Neznam baš, meni se čini su među pljuvačima češče neki alfisti koji recimo imaju +1000 postova...
Mozda si malo pretjerao. Nitko ne kenka u pravom slislu rijeci nit po MiTutacu, nit po Zemskinji. Druga je stvar kaj vecina iznese svoje impresije vezane uz prednji kraj, i eventualno interijer, al NITKO nije pisnul nis kontra tehnici, eventualno nedostatku daleko snaznijih agregata.
Ak ti se ucinilo da netko "kenka", to ti je vjerojatno kaj si promatral piskaranja kao "padobranac", pa ne kuzis neke interne zahebancije koje su daleko od tog kaj ti impliciras.
Peace brother, bus zbetezal.. odi na pifce, smiri zivce, prosetaj cucka, ili whatever... relay 
Možda jesam "padobranac" i možda ne kontam "interne zajebancije" ali molim ekipu da malo smanji doživljaj i uživanje u blaćenju novijih model Alfi...
I da ovo kažem zato što su meni sve alfe prehebene...i možda nisam objektivan...
Ali ovo je forum ZALJUBLJENIKA U ALFA ROMEO, a ne forum zaljubljenika i pljuvača po nekim Alfinim modelima!
Voli ono što voliš i ne seri po onome što ne voliš i onome što ne voziš!Samo da malo pojasnim,mozda se nisam dobro izrazio. I ja sam vec par puta bio razocaran Alfom, i to sam uredno potkrijepio u postovima,i od sada cu sva sranja dijeliti sa ekipom. Ali me jednostavno zivcira kad se pored ''pljuvanja'' jos uzme poredjenje sa drugom markom,e to necu nikada prozvakati.
Ne kazem da je to ispravno,samo sam ja takav 
Npr, ako se kaze da je Giulietta ruzna
, ali ako se doda da je golf ljepsi 
Ovo je objektivno. MOJA Alfa ne valja zbog toga i toga...
Al ne diraj mi Alfu na Alfinom forumu i ne uspoređuj ju sa dosadnom DE konkurencijom..
zaljubljenik ne zanci biti slijep.
MiTo je meni odvratan i dosadni Golf mi je privlacniji nego MiTo.
A ne bi h kupio ni jedno ni drugo.
Zasto je
ako se doda da je Golf lijepsi? zato sto ima VW znacku? kakve to veze ima?
Alfista koji kaže da mu je model Alfe odvratan!?
Tu pričam o smanjenju doživljaja...ne sviđa ti se i ok...keep it to yourself..
Kako bi se sad trebao osjećati neki od vlasnika Mitača??

?
...posrano...
Naravno da je nekima svejedno, u potpunosti se slazem,nije nekima nego cak vecini,ali se ta vecina ne zovu alfisti.
Mani je ovo prva i jedina alfa, znaci MEGApocetnik, skripilo je sve na njoj kad sam je kupio,mjenjao sam i opet skripi, i sve to mi nije nimalo uljepsalo bilo koje drugo auto,da ne navodim primjere.

zakljucak svega je valjda: svaka budala ima svoje zadovoljstvo 
Tako je!