21-12-2025, 10:35:30

Autor Tema: A što bi moglo bit na naslovnici novog Auto kluba,Autoportala BY: Ž.M  (Posjeta: 21125 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

BigSaint

• Gost
  • Trade Count: (0)
Odg: A što bi moglo bit na naslovnici novog Auto kluba.
« Odgovori #60 u: 26-10-2010, 23:25:28 »
Doklllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, doooooooooookkkkkkkkklllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeee! :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal:

Offline dado

• Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • GTV V6 TB
    • Sveta Nedelja/Vinkovci
« Odgovori #61 u: 26-10-2010, 23:36:56 »
oprostite ali serete kvake. izgled nemora svima bit dobar ali podaci kazu jedno. milijuni prodanih primjeraka. ako cete bas iskreno od mene, golf 1 izgleda bolje od 90% alfi. jel bi ga kupio? bi da nadjem dobrog. golf 4 i 5 meni nisu po gustu ali 6ica mi je dobro ispala, ljepsa od svete krave giuliette.

:o000: :o000: :o000:
GTV V6 TB '96

ex: 147, 159 ti, Giulietta, Mito TB 155ks

33QO

• Gost
« Odgovori #62 u: 27-10-2010, 07:08:37 »
Doklllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, doooooooooookkkkkkkkklllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeee! :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal:

Do FL-a, a i poslje!  :smijeh :smijeh

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #63 u: 27-10-2010, 07:23:09 »
oprostite ali serete kvake. izgled nemora svima bit dobar ali podaci kazu jedno. milijuni prodanih primjeraka. ako cete bas iskreno od mene, golf 1 izgleda bolje od 90% alfi. jel bi ga kupio? bi da nadjem dobrog. golf 4 i 5 meni nisu po gustu ali 6ica mi je dobro ispala, ljepsa od svete krave giuliette.
Je bija ok auto u svoje vrime....ali ova sapunica nakon toga ja za  :funny: :funny: :funny: :smijeh :smijeh :smijeh.....

Milijuni prodanih golfova  :smijeh :smijeh :smijeh ...pa kad isto ime provlače desetljećima ....  :puke: :puke: :puke: :puke:
.... sempre gilles ....

Offline Zvonimir

• Predsjedništvo
  • Trade Count: (+1)
  • Starosjedioc
  • *
  • Stelvio Q4
    • Zagreb zapad
« Odgovori #64 u: 27-10-2010, 09:32:44 »
A sta ne vjerujes? Stoji ono sto je covjek rekao. Tko mjenja ne stvara povjerenje kod kupca.
Pa tako i je. Moj tata bi uvijek kupio Golfa. Meni je rekao da sam lud sto sam kupio talijanski auto.
Vecina ljudi to i misli. Ma i ja to mislim. Ali vau vau igra na sigurno praveci dosadne, iste aute....

ne vjerujem to da za golfa pišu da je vrhunski dizajn :rolll:
golf ima svojih kvaliteta, da nema sigurno nebu imali takve prodajne rezultate u svih 6 generacija, ali dizajn sigurno nije jedna od njih.
golf je u svih 6 generacija izgledao zastarjelo, nemaštovito i dosadno.
uostalom nikad nisam čuo da je netko za golfa rekao da je lijep :hap:
Alfa Romeo is something special. It occupies a place apart. It is a kind of disease, this passion for a means of transport. It is a way of life, a very special way of thinking about a powered vehicle."

33QO

• Gost
« Odgovori #65 u: 27-10-2010, 09:50:45 »
Meni je golf V skroz sjeo, kao i svojevremeno II kad se pojavila, ali to ne znači da bi ikad novce potrošio na njih.

Voljeti alfu ne znači i sr*ti po drugim markama!

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #66 u: 27-10-2010, 09:59:39 »
Meni je golf V skroz sjeo, kao i svojevremeno II kad se pojavila, ali to ne znači da bi ikad novce potrošio na njih.

:da: :da: :da: :da:

Vozija sa golf 1,2,3, i neznam, valjda 5, ne kužim ih jer su više manje isti .... kome se sviđa, neka, nemora nam se svima sviđat isto. Samo ovo napuhavanje golfa kod nas jednostavno iritira, jer taj auto/proizvod po meni i baš ne zaslužuje  tolike hvale.
Pogotovo ne oko dizajna...a nek izvinu al to je kašeta na 4 kola,što se dizajna tiče.
Po pitanju dizajna ajd jedinica i čini mi se trica su bile odmak ,neki ..ovo ostalo nije vrijedno spomena.....
Evo jutros do mene parkiran golf GT ..... a u odnosu na alfa GT ... a izgleda u najmanju ruku smiješno  :craz :hehe: :hehe: :hehe:
.... sempre gilles ....

superfly tnt

• Gost
« Odgovori #67 u: 27-10-2010, 20:28:34 »
od golfa ima 100 put ruznijih auta ali uvijek je nekako trn u oku. golf 1 je remek djelo i mozda jedini pravi golf a pogotovo jedan od najboljih GTI-a ikad napravljen. kod sestice su prvi puta odmaknuli od konzervativnog dizajna i slozili nesto sto izgleda prilicno uzbudljivo i svjeze. ima jedan detalj koji me vuce na 156cu.

Offline pingo

• Član Alfa Kluba 8
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 sw & 33 serija 1
    • kamen/split
« Odgovori #68 u: 27-10-2010, 20:34:02 »
Ma ludilo, cudim se samo kako nisan i ja prije vidija slicnost, a u linij 5 ima par detalja koji vuku na 147
Prijatelja mozes odgurnuti:
a. rukama b. djelima
Ova druga varijanta je za cili zivot

Offline gvija

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • tristac
    • Zagreb - Medvescak
« Odgovori #69 u: 27-10-2010, 21:06:27 »
jedina slicnost im je predvideno mjesto za vucu
The Variator Gang
"Ich liebe dihtung."

superfly tnt

• Gost
« Odgovori #70 u: 27-10-2010, 21:28:12 »
kazem detalj. i ne nemislim na jebeni znak sa zmijom koji toliko jako bljesti da se nista okolo nevidi.

Offline Suki_san

• Starosjedioc
  • 156 1.9 JTDm 16V SW SP
    • Đakovo
« Odgovori #71 u: 27-10-2010, 21:31:27 »
Ma ludilo, cudim se samo kako nisan i ja prije vidija slicnost, a u linij 5 ima par detalja koji vuku na 147

:funny: :funny:

... i da, opet je uspio (golf). Koliko god bio i ovakav i onakav i koliko se god većini nama niti malo ne sviđa i koliko je god u filozofiji "potpuna" suprotnost autima koje mi vozimo, opet se na alfinom forumu razglaba par stranica o gnoju.
Idemo bolje razglabat o utjecaju sunca na rast i razvoj singapurskih breza :blabla Mislim da bi ta tema bila kud i kamo zanimljivija.
Every night  I have the same dream
I'm hatching some plot, scheming some scheme!

Offline pingo

• Član Alfa Kluba 8
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 sw & 33 serija 1
    • kamen/split
« Odgovori #72 u: 27-10-2010, 21:37:57 »
kazem detalj. i ne nemislim na jebeni znak sa zmijom koji toliko jako bljesti da se nista okolo nevidi.

Na primjer jedan od detalja je da oba auta imaju dva fara a jos im je zajednicko branik ispod tih farova, ej pa i oboma su vrata između prednjih i zadnjih kola ....... :ok:
a. rukama b. djelima

Alfa-Dodo

• Gost
« Odgovori #73 u: 27-10-2010, 21:41:55 »
od golfa ima 100 put ruznijih auta ali uvijek je nekako trn u oku. golf 1 je remek djelo i mozda jedini pravi golf a pogotovo jedan od najboljih GTI-a ikad napravljen. kod sestice su prvi puta odmaknuli od konzervativnog dizajna i slozili nesto sto izgleda prilicno uzbudljivo i svjeze. ima jedan detalj koji me vuce na 156cu.

(Image removed from quote.)

(Image removed from quote.)
koji detalj  :?:

Offline Narayan

• Ovisnik o alfistima
  • The One and Only
    • Zagreb
« Odgovori #74 u: 27-10-2010, 21:47:35 »
koji detalj  :?:

Pretpostavljam da misli na kuteve pod kojima je rezan far uz masku :rolll:
Dok pametniji popuštaju, budale vladaju svijetom...

33QO

• Gost
« Odgovori #75 u: 27-10-2010, 22:43:47 »
Mislim da je muha danas predugo prao karburatore  :hehe:

superfly tnt

• Gost
« Odgovori #76 u: 27-10-2010, 23:18:12 »
ne nego nakon sto radim neko vrijeme u radioni gdje dolaze sva moguca vozila stvorio sam si sliku o automobilima i pojednim markama. detalje cu zadrzat za sebe.

Offline sale 75

• Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156 JTDm Q2
    • aljmaš
« Odgovori #77 u: 27-10-2010, 23:20:04 »
ako mislimo na isto to sam i ja pomislio u usporedbi sa sciroccom

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #78 u: 28-10-2010, 07:36:30 »
Ja sam naša sličnost između GT-a i poloklasika.....na pragovima imaju isti neki udubljeni trokutić    :da: :da: :da:.... :song:
.... sempre gilles ....

Offline Alfa Wanabe

• Sa stažom
  • Fiat Tipo 146 1.6 boxer
    • Zagreb
« Odgovori #79 u: 28-10-2010, 08:39:06 »
Utjecaj sunca na rast i razvoj singapurskih breza:

Jedna od tema za zamisliti se. Koliki je utjecaj globalnog zatopljenja na te njezne biljke? 
Voziti dizela je kao voditi ljubav sa kondomom. Ide, ali nije to to.

Offline Isus

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #80 u: 28-10-2010, 12:04:53 »

:ok: :clap2:
Kockasti auto, najbolji auto.

Offline Alfa Wanabe

• Sa stažom
  • Fiat Tipo 146 1.6 boxer
    • Zagreb
« Odgovori #81 u: 28-10-2010, 15:45:16 »
Eeee prijatelju pa to ti je tako. Ja smijem srati po svojoj obitelji ali ne i drugi. Tako i svi alfisti ovdje... jedno je kada mi se... a drugo kada drugi ....
Voziti dizela je kao voditi ljubav sa kondomom. Ide, ali nije to to.

33QO

• Gost
« Odgovori #82 u: 28-10-2010, 18:14:50 »
da se nadovezem ako smijem.. u zadnje vrijeme se na ovom forumu desava upravo suprotno, sere se po alfi i to zestoko, mislim mene ne briga totalno ionako, da sad tu ne flejmam :mad: ali jedno su bila prepucavanja diesel vs benzin, sestak vs ts, i tako unedogled, sta je jos bilo prihvatljivo. ali mislim da se na alfinom forumu velicanje postojanje jednog takvog proizvoda kao sta je golf je malo priglupo da ne kazem debilno. mislim da svako ima pravo na svoje misljenje, ali sto se tice drugih marki, na ovom forumu, bi ga trebao zadrzati za sebe ili ici u unaj dio foruma koji se zove 'ostali auti' ili tako nekako. etokac

Eeee prijatelju pa to ti je tako. Ja smijem srati po svojoj obitelji ali ne i drugi. Tako i svi alfisti ovdje... jedno je kada mi se... a drugo kada drugi ....

Jebate, jel vi patite od neke VWfobije? Kakvo sranje po alfi i kakvo veličanje golfa? Di ste to pročitali?

Offline dumpors

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.9 JTD
    • Mostar, BiH
« Odgovori #83 u: 28-10-2010, 22:47:33 »
Sere se i te kako, stotinu puta sam se zaletio da nesto postam pa sam se predomislio jer sam pocetnik na ovom forumu. Procitao sam 1000 tama, vaznih i nevaznih u ovu godinu dana, svaki dan ostavim bar 1 sat na forum jer mi je gust ,i dosta sam stvari procitao sto ne prilici naslovu ove stranice :ne:.
Pa jesmo li alfisti ili nismo, mislim da ta rijec sadrzi dosta subjektivnog u sebi i nikako ne mogu povezati da je neko alfist,a javno govori da je neko xy auto bolje od alfe. Onda covjece nisi ALFIST, nego vozis alfu i cekas bolje auto.
Ja se sa Jakovom slazem potpuno :da:
...and did you exchange a walk on part in the war for a lead role in a cage...

Offline pingo

• Član Alfa Kluba 8
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 sw & 33 serija 1
    • kamen/split
« Odgovori #84 u: 28-10-2010, 22:57:35 »
Ja se isto slazem i mislim da se pritiralo u pljuvanju po alfama
a. rukama b. djelima

Offline dado

• Ovisnik o alfistima
  • GTV V6 TB
    • Sveta Nedelja/Vinkovci
« Odgovori #85 u: 29-10-2010, 01:25:47 »
Sere se i te kako, stotinu puta sam se zaletio da nesto postam pa sam se predomislio jer sam pocetnik na ovom forumu. Procitao sam 1000 tama, vaznih i nevaznih u ovu godinu dana, svaki dan ostavim bar 1 sat na forum jer mi je gust ,i dosta sam stvari procitao sto ne prilici naslovu ove stranice :ne:.
Pa jesmo li alfisti ili nismo, mislim da ta rijec sadrzi dosta subjektivnog u sebi i nikako ne mogu povezati da je neko alfist,a javno govori da je neko xy auto bolje od alfe. Onda covjece nisi ALFIST, nego vozis alfu i cekas bolje auto.
Ja se sa Jakovom slazem potpuno :da:
S ovim se slažem u potpunosti, prečesto se  :puke: po Alfama(tu se najviše spominju Mito i Giulietta), što doista ne priliči forumu zaljubljenika u Alfe. Bile one nove ili one malo starije, Alfa je Alfa i to je to!
Ako se to kome ne sviđa, i ako se neko pali samo na one starije "prave" Alfe, neka se onda suzdrži komentara i usporedbi novih Alfi sa Njemačkom konkurencijom.
GTV V6 TB '96

ex: 147, 159 ti, Giulietta, Mito TB 155ks

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #86 u: 29-10-2010, 07:28:47 »
Nebi se složio da se pretjerano nešto pljuje po alfi  :?: :?: :?:

Samo se otvoreno razgovara o njenim manama,problemima i etc....a ima ih...i što sad !!!!
Ja ću i dalje vozit alfu, iako me GTejka dovela do ludila ...i super je da se tako ''pljuje'' pa nije to zlonamjerno....

Nedavno pričam s jednim mehaničarem (nije alfista), tek se upoznali, i kaže on meni :
'' Znaš koja je razlika između vlasnika alfi i ostalih ?
Vlasnik alfe će ti odma reć otvoreno što ga hebe kod njegovog auta, a ostali će pokrit auto lancunom i mučat !!''
.... sempre gilles ....

33QO

• Gost
« Odgovori #87 u: 29-10-2010, 10:24:52 »
Nebi se složio da se pretjerano nešto pljuje po alfi  :?: :?: :?:

Samo se otvoreno razgovara o njenim manama,problemima i etc....a ima ih...i što sad !!!!
Ja ću i dalje vozit alfu, iako me GTejka dovela do ludila ...i super je da se tako ''pljuje'' pa nije to zlonamjerno....

Nedavno pričam s jednim mehaničarem (nije alfista), tek se upoznali, i kaže on meni :
'' Znaš koja je razlika između vlasnika alfi i ostalih ?
Vlasnik alfe će ti odma reć otvoreno što ga hebe kod njegovog auta, a ostali će pokrit auto lancunom i mučat !!''

Potpisujem!

Ja sam oduvijek volio alfe i uvijek ću ih voliti! Ako mi se alfa ne sviđa (kao Mito i Giulietta), neću ih voziti, odnosno ćekat ću da se ponovo pojavi neka alfa koja će me oduševiti. Prije 23 g. sam nabavio svoju prvu alfu, 33 QO staru 3 g. koja je bila svemirski brod za sve ostalo na cesti. Iza nje sam nabavio novu 33 QV i sa jednom i sa drugom sam imao problema (prva prognjila nakon 3 g. a druga stalno problemi sa motorom).
Kad su došle neke nove alfe, nisu mi se svidjele i nisam ih vozio, prešao sam na drugu marku i  :mah:

Danas 17 g. kasnije opet vozim alfe (doduše na pogonsko gorivo kojeg sam bio izraziti mrzitelj  :hehe: ) i koliko je god uzeo fiat, meni to ne smeta dok god vozim ono što mi pruža užitak u vožnji, te me svaki dan fascinira svojim agresivnim, a ne nekim bezličnim izgledom.

Prema tome, drage kolege, za razliku od vas, ako mi je automobil moga dragog proizvođaća ružan, ja ču to reči, a ne gledati na njega kao na svetu kravu zato što ima scudeto! Isto tako poštivam konkurenciju i ne serem po njoj, a pogotovo ne nešto u šta nisam ni sjeo. Isto tako, niti jedan drugi automobil, uključujući Zastavu 101 GTL kupljenu '86, nije mi priuštio toliko muke koliko moje drage alfe, prema tome, kad nešto o tome govorim, ne  :puke: po alfama, već prenosim svoja iskustva. Mislim da ovaj forum tome i služi.

Da, sada je i Lambo sranje zato što ga je kupio VW! Dajte ljudi, odrastite.

XariX

• Gost
« Odgovori #88 u: 29-10-2010, 10:38:46 »
Ja se isto slazem i mislim da se pritiralo u pljuvanju po alfama

Tako je. Ali isto tako i stoji da su najglasniji pljuvaci oni koji su dali "nekvu sicu" i kupili groblje, a ocekivali 11 svjetsko cudo koje ide samo po sebi, i ne treba ni tankat a kamo li redovito servisirat, i izmijenit dotrajale dijelove.

Najveci pljuvaci su upravo ovi gore opisani. Ne se sekirat zbog takvih, to su samo zombiji olitiga vampiri koji se hrane s takvim provokacijma, tj. reakcijom na njihove provokacije. treba se naucit pozitivno oguglat na to.

XariX

• Gost
« Odgovori #89 u: 29-10-2010, 10:41:33 »
S ovim se slažem u potpunosti, prečesto se  :puke: po Alfama(tu se najviše spominju Mito i Giulietta), što doista ne priliči forumu zaljubljenika u Alfe. Bile one nove ili one malo starije, Alfa je Alfa i to je to!
Ako se to kome ne sviđa, i ako se neko pali samo na one starije "prave" Alfe, neka se onda suzdrži komentara i usporedbi novih Alfi sa Njemačkom konkurencijom.

Mozda si malo pretjerao. Nitko ne kenka u pravom slislu rijeci nit po MiTutacu, nit po Zemskinji. Druga je stvar kaj vecina iznese svoje impresije vezane uz prednji kraj, i eventualno interijer, al NITKO nije pisnul nis kontra tehnici, eventualno nedostatku daleko snaznijih agregata.
Ak ti se ucinilo da netko "kenka", to ti je vjerojatno kaj si promatral piskaranja kao "padobranac", pa ne kuzis neke interne zahebancije koje su daleko od tog kaj ti impliciras.

Peace brother, bus zbetezal.. odi na pifce, smiri zivce, prosetaj cucka, ili whatever... relay  :da: