Nebi se složio da se pretjerano nešto pljuje po alfi
:
:
:
Samo se otvoreno razgovara o njenim manama,problemima i etc....a ima ih...i što sad !!!!
Ja ću i dalje vozit alfu, iako me GTejka dovela do ludila ...i super je da se tako ''pljuje'' pa nije to zlonamjerno....
Nedavno pričam s jednim mehaničarem (nije alfista), tek se upoznali, i kaže on meni :
'' Znaš koja je razlika između vlasnika alfi i ostalih ?
Vlasnik alfe će ti odma reć otvoreno što ga hebe kod njegovog auta, a ostali će pokrit auto lancunom i mučat !!''
Potpisujem!
Ja sam oduvijek volio alfe i uvijek ću ih voliti! Ako mi se alfa ne sviđa (kao Mito i Giulietta), neću ih voziti, odnosno ćekat ću da se ponovo pojavi neka alfa koja će me oduševiti. Prije 23 g. sam nabavio svoju prvu alfu, 33 QO staru 3 g. koja je bila svemirski brod za sve ostalo na cesti. Iza nje sam nabavio novu 33

i sa jednom i sa drugom sam imao problema (prva prognjila nakon 3 g. a druga stalno problemi sa motorom).
Kad su došle neke nove alfe, nisu mi se svidjele i nisam ih vozio, prešao sam na drugu marku i
Danas 17 g. kasnije opet vozim alfe (doduše na pogonsko gorivo kojeg sam bio izraziti mrzitelj :hehe: ) i koliko je god uzeo fiat, meni to ne smeta dok god vozim ono što mi pruža užitak u vožnji, te me svaki dan fascinira svojim agresivnim, a ne nekim bezličnim izgledom.
Prema tome, drage kolege, za razliku od vas, ako mi je automobil moga dragog proizvođaća ružan, ja ču to reči, a ne gledati na njega kao na svetu kravu zato što ima scudeto! Isto tako poštivam konkurenciju i ne serem po njoj, a pogotovo ne nešto u šta nisam ni sjeo. Isto tako, niti jedan drugi automobil, uključujući Zastavu 101 GTL kupljenu '86, nije mi priuštio toliko muke koliko moje drage alfe, prema tome, kad nešto o tome govorim, ne

po alfama, već prenosim svoja iskustva. Mislim da ovaj forum tome i služi.
Da, sada je i Lambo sranje zato što ga je kupio VW! Dajte ljudi, odrastite.