Ako tebi auto ne ide preko 3000rpm onda teško da je u pitanju EGR.
Prije bi rekao da kenja Pierburg vakum ventil za turbinu, ili se začađila turbina pa šteka regulacija....
Ma danas sam ga otvorija čisto da se uvjerim da ja OK, pa da skinem tu mogućnost. EGR je ok, sad idem dalje.
Probaću sprej za čiščenje ovaj tjedan pa ćemo vidit rezultate.
Meni se čini da je samo zaštopana , jer motor lipo prede, mirno radi ,ne trese .... postoji još mogućnost da sa injektorima imam problem, ali to ću vidit kad razvozim malo ovaj aditiv što sam stavija u gorivo i kad operemo motor sa ovim sprejem.
Ako ništa od toga ne pomogne .... a onda idu injektori na kontrolu, i seb i moj majstor kažu da je do injektora.
Al pošto je to najskuplja varijanta (servis injektora) probaću s aditivom i sprejem za usis prvo.
Ovaj raspon di nema snage sam navea jer se tu najlakše primijeti.... inače, neide ona dobro od 0 pa do nadalje.
samo je teško primijetiti na malim brzinama i ubrzanjima ...

Ko je ne vozi stalno nebi ni skužija ništa, ali mene popizzz uvati kad vidim kako neide kako je išla.
Sad ima sve novo (veliki servis) , i provjeren egr....i sad dalje tražnje problema dok se ne riješi...inače comp nije pronaša nikakva odstupanja ili kvarove :rolll: