upravo tako, imao sam sulude ideje o čuningu itd ali prošlo me to, auto ide u gotovo originalno stanje (naravno to nece biti ni blizu onog stanja kakva je izašla iz tvornice - bit će bolja

). U auto idu kožna sjedala iz imole, stražnja djeljiva klupa isto kožna, kožni tapecirunzi vrata, također od imole, stražnji spojler, brisać zadnjeg stakla (cijela 5.vrata idu od imole), prošireni pragovi, nova boja itd da ne nabrajam sad detalje, ali većina toja je original alfino tako da mislim da ce ove dorade biti ok.
inaće, ja bolju 33 limarijski nisam vidio u zadnje vrijeme a kroz ruke mi ih je prošlo 4 u zadnjih pola godine, a detaljnije sam ih pregledao barem 10-15 tako da mislim da je samim time ipak vrijedna ovog posla, a to što je moj tata bio prvi vlasnik i što mi ju nije htio pokloniti iz principa nego sam ju morao zaraditi i kupiti dodatno joj povećava vrijednost.
limarija je u principu savršena koliko se može očekivati od tako starog auta. stražnji lijevi kraj je bio udaren i to nije odrađeno kako spada i zato je tu strunula pa je oko toga malo više posla bilo a sve ostalo su bile rupice veličine 1-2 cm max i bilo ih je puno manje nego što sam ja očekivao.
Tako da koliko got ljudima izgledalo da se financijski ne isplati, meni se itekako isplati jer taj auto je meni veća vrijednost nego što bi itko mogao platiti novcem.
Inaće nemam namjeru da mi ovaj auto bude za svakodnevnu vožnju, bit će za to druga alfa, a trenutno mi ionako netreba auto, živim u centru grada, sve mi je blizu, a kad nešto trebam obavit uzmem auto od starog.
Kada ce mi trebat auto za vožnju onda cu kupit neku alficu, sada još nije došlo to vrijeme, a i financijski nebi mogao sve podnijeti, jedva i ovo izdržim...