jeli postoji negdje stranica da se mogu vidjeti težine original alfinih felgi , recimo mene interesiraju od 159.
bio sam zadnjih par dana sa 3 majstora za felge, koji lakiraju, vare ,popravljaju i sve poznati u Zg kao dobri majstori,
kažu mi da se niti jedna felga kao ove što vidimo po molydonu i sl ne mogu mjeriti kvalitetom orignal felge,
jer sam im rekao da bih kupovao druge i od svih sam dobio isti odgovor.
i kažu da postoji razlog zašto su u original alfine felge toliko skuplje kad ih kupuješ nego od nekih recimo većih ili što izgledaju bolje ili alfinih replica.
jesu ljudi u pravu ili to nije točno?
oni nisu imali nikakve koristi ili razloga da me lažu, to je njihovo mišljenje i struka.
original je kvalitetnija ot tih jefinih felgi do 1000kn/komad. Ali nisu ni replike loše, meni su se puno bolje pokazale od nekigh drugi felgi talijasnkog porijekla, nikad više, a s replikama nemam problema.
KAd se več spominje kvaliteta, sve te original jesu dosta jake, ali kad sam prvi put vidio BBS Motorsport CH felgu, kad to primiš u ruke ond azapravo vidiš kaj je felga, nije zabadava motorsport na njoj, ultraleggera s emože sakriti, pogledom bi ju savio u odnosu na taj BBS, kakav je tu rub vanjski, duplo širi i jači nego na bilo kojoj drugoj felgi, unutarnji rub isto tako, debeli, baš kvaliteta, to nije samo tako da se savije, na straha, a iste težine ko i ove obične jeftine repaste.