U mojoj je kući došla druga Alfa ... Najvjerojatno biste mi rekli da sam lud nakon svega što sam doživio s Christine ... ali

i Cuore su učinili svoje ...
Radi se o Alfa Romeo 145 1.4 TS ... ali ... idealna kombinacija ... elektronika i mjenjač od 1.4 a mašina 1.6 od 88kW ... pravi zvrk ... 1998 god. od opreme ima sve Climasystem, Airbag, ABS, 4 diska ... pa čak i znak na gepeku

... Motor suh, da suhiji ne može biti, nove svjećice, nedavno složen komplet trap, promjenjen zupčasti, vodena pumpa, sve pločice, sajle ručne, ulje, filter ulja, filter goriva, klima puna ... Odozdola malo ruzine ali skoro pa ništa ... Poučen iskustvom sve sam pregledao ... i

Što se tiče limarije nije bajna, sav je polupan tu i tamo ... ali to mi nije bitno zasad ... bitno da imam 4 kotača u kući koja voze ... Napravio 200km ovih dva dana i imam samo riječi hvale ... Da ne pišem previše... evo par slika

Od bitnijh radova koje se moraju uskoro rješiti su srediti špur, spojiti vozačev retrovizor, zamjenit termostat jer je ostao otvoren i amortizere gepeka i to je to ... a u buduće ako ostane kod mene ... imam ideja ... i to puno